Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
! eXtreme sports ! FK Černá Pole
ZAS JEDNA NOVÁ Tactiek FKČP4
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 33.6
excellent Schieten poor
very good Passen average
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Vojta geeft een hoge lob. Bezerra is nu in balbezit. Bezerra passt de bal in één keer door. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Uher rent richting de bal. Ohera rent richting de bal. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 1:0

21e minuut.
Bezerra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ohera de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macourek. Ohera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ohera wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hrubec kopt de bal weg. Horčica is nu in balbezit. Horčica probeert naar een medespeler te passen. Bezerra geeft een hoge lob. Matias krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hrubec kopt de bal weg. Hranatý probeert de bal aan de voet te houden. Matias is nu in balbezit. Matias schiet op doel. Uher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mielcarski bokst de bal weg.

32e minuut.
Matias passt de bal zonder na te denken. Brněnský is nu in balbezit. Vojta onderschept slim de pass. Vojta haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 2:0

36e minuut.
Bezerra geeft een lange en hoge pass. Matias krijgt zijn hoofd ertegen. Poudal speelt de bal door. Bezerra geeft de bal voor. Matias springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vojta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 3:0

37e minuut.
Machálek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brněnský de bal. Vojta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojta schiet op doel. Mielcarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 4:0

39e minuut.
Pomsta is nu in balbezit. Horčica onderschept slim de pass. Horčica passt de bal zonder na te denken. Vojta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojta haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uher heeft problemen om de bal te vangen. Horčica rent richting de bal. Horčica geeft de bal voor. Matias is nu in balbezit. Matias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 5:0

43e minuut.
Pelej passt de bal zonder na te denken. Bezerra rent richting de bal. Bezerra geeft een lange en hoge pass. Matias krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 6:0

45e minuut.
Bezerra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hranatý de bal. Matias verovert de bal door een tackle van achteren. Matias haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! eXtreme sports ! 32%, FK Černá Pole 68%.
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 7:0

48e minuut.
Hranatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hranatý geeft een lange en hoge pass. Daar is Bezerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezerra speelt de bal door. Hrubec geeft de bal voor. Mielcarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Daar is Ohera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohera met een sublieme pass. Daar is Bezerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezerra geeft een lange en hoge pass. Matias krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Pelej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbíř is nu in balbezit. Pelej schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pelej krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Brněnský onderschept slim de pass. Brněnský met een sublieme pass. Matias is nu in balbezit. Matias schiet op doel. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 8:0

61e minuut.
Pomsta speelt de bal door. Hranatý probeert naar een medespeler te passen. Uher bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias verovert de bal door een tackle van achteren. Matias draait met de bal, schiet en ... Mielcarski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 9:0

64e minuut.
Hrubec is nu in balbezit. Hrubec passt de bal in één keer door. Matias is nu in balbezit. Matias schiet op doel. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 10:0

73e minuut.
Matias probeert naar een medespeler te passen. Bezerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bezerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezerra geeft de bal voor. Matias maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 11:0

76e minuut.
Hrubec verovert de bal door een tackle van achteren. Hrubec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karapetyan de bal. Hrach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrach schiet op doel. Castaño Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Castaño Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Pelej kopt de bal weg. Hranatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias onderschept slim de pass. Matias haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vojta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojta draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vojta geeft de bal voor. Macourek kopt de bal weg. Bezerra rent richting de bal. Matias rent richting de bal. Matias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ohera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohera geeft de bal voor. Macourek kopt de bal weg. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! eXtreme sports ! 36%, FK Černá Pole 64%.
! eXtreme sports ! - FK Černá Pole 11:0