Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-13 18:22
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 23093
BT 98 RAZ WALLACHIA
5*3*2* Tactiek univ
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 60.7
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris probeert naar een medespeler te passen. Rogacz rent richting de bal. Rogacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vasko geeft een hoge lob. Seniuk is nu in balbezit. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk rent richting de bal. Seniuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pełszyk is nu in balbezit. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Baxşıyev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - WALLACHIA 0:1

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Roosjen de bal onder controle te krijgen. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris passt de bal in één keer door. Rogacz heeft problemen om de bal te vangen. Rogacz schiet op doel. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt Baxşıyev de bal. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxşıyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simón wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk passt de bal met de wreef. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Pirela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - WALLACHIA 0:2

41e minuut.
Taroni verovert de bal door een tackle van achteren. Taroni met een sublieme pass. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft een hoge lob. Roma springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović geeft de bal voor. Simón kopt de bal weg. Taroni geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal. Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT 98 RAZ 40%, WALLACHIA 60%.
BT 98 RAZ - WALLACHIA 0:2

55e minuut.
Łysiak is nu in balbezit. Łysiak met een sublieme pass. Taroni met een sublieme pass. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk schiet op doel. Pirela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Taroni met een sublieme pass. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seniuk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Seniuk kan niet meer verder spelen. Millet komt het veld opgelopen. Millet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pirela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - WALLACHIA 0:3

62e minuut.
Klungelig pakt Simón de bal. Simón geeft een hoge lob. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Pirela trapt de bal weg van het doel. Łysiak speelt de bal door. Millet is nu in balbezit. Millet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - WALLACHIA 0:4

63e minuut.
Gmitrzuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rogacz de bal. Millet begaat een overtreding. Millet krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Taroni rent richting de bal. Taroni met een sublieme pass. Łysiak met een sublieme pass. Millet is nu in balbezit. Millet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Łysiak geeft een lange en hoge pass. Baxşıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Millet is nu in balbezit. Millet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tsouras met een sublieme pass. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz passt de bal in één keer door. Gmitrzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzuk haalt uit met een fantastische trap. Orava bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT 98 RAZ 47%, WALLACHIA 53%.
BT 98 RAZ - WALLACHIA 0:4