Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*K.V.* - *Malinwa* Tempo
FC de Kampioenen Tactiek jajola
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
31 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten good
good Passen average
average Verdedigen good


4e minuut.
Duneau passt de bal zonder na te denken. De Laet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huyghe. Huyghe krijgt een gele kaart.

5e minuut.
De Graef is nu in balbezit. de Rycke is nu in balbezit. Callaerts rent richting de bal. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Coquart met een sublieme pass. Huyghe kan de bal niet met de borst controleren. Tollenaere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tollenaere krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Smet verovert de bal door een tackle van achteren. de Rycke is nu in balbezit. Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke rent richting de bal. de Rycke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Smet geeft een hoge lob. Daar is Bossaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Tempo 0:1

26e minuut.
De Graef kopt de bal weg. Klungelig pakt Callaerts de bal. Callaerts geeft een lange en hoge pass. Huyghe heeft problemen om de bal te vangen. Huyghe haalt uit met een fantastische trap. Clercq bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Tempo 0:2

28e minuut.
Groote probeert naar een medespeler te passen. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke probeert naar een medespeler te passen. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Voordeckers geeft een hoge lob. De Graef kopt de bal weg. Klungelig pakt Vandendriesche de bal. Callaerts rent richting de bal. Callaerts draait met de bal, schiet en ... Clercq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De Graef is nu in balbezit. De Graef passt de bal zonder na te denken. de Rycke rent richting de bal. de Rycke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Tempo 0:3

41e minuut.
Van Eetvelde verovert de bal door een tackle van achteren. Eynde bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts onderschept slim de pass. Callaerts heeft problemen om de bal te vangen. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. Clercq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Bossaert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huyghe met een snelle inworp. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Tempo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 50%, Tempo 50%.
*K.V.* - *Malinwa* - Tempo 0:4

52e minuut.
Clercq trapt de bal weg. Smet geeft een hoge lob. Inworp. Vandendriesche met een snelle inworp. Duneau geeft een hoge lob. Groote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyghe is nu in balbezit. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Smet geeft een hoge lob. De Graef is nu in balbezit. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts schiet op doel. Clercq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Tempo 0:5

60e minuut.
Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyghe geeft de bal voor. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts schiet op doel. Clercq maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Tempo 0:6

69e minuut.
Begeyn kopt de bal weg. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers geeft een hoge lob. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. Clercq bokst de bal weg.

86e minuut.
Matthys kan de bal niet met de borst controleren. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys begaat een overtreding. Matthys krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Matthys heeft problemen om de bal te vangen. Van Eetvelde is nu in balbezit. Matthys speelt de bal door. Callaerts rent richting de bal. Callaerts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 57%, Tempo 43%.
*K.V.* - *Malinwa* - Tempo 0:6