Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-20 19:26
  • Competitiewedstrijd: Newbie League
  • Stadion: afas stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3937
*K.V.* - *Malinwa* Charlie`s Macaroni`s
Diep in de POEP Tactiek Try Out
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
31.5 gemiddelde waardering 45.5
matig Schieten goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen goed


8e minuut.
Pulikowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eynde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matthys rent richting de bal. Matthys geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Zullino met een harde bal richting middenveld. Bagiński kopt de bal weg. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tollenaere verovert de bal door een tackle van achteren. Peterek rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tollenaere geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eynde maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Charlie`s Macaroni`s 1:0

14e minuut.
Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer onderschept slim de pass. Rayzer probeert naar een medespeler te passen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Clercq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Peterek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagiński is nu in balbezit. Bagiński passt de bal in één keer door. Peterek rent richting de bal. Peterek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bagiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiński geeft een hoge lob. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel. Clercq probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers passt de bal met de wreef. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer schiet op doel. Clercq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*K.V.* - *Malinwa* - Charlie`s Macaroni`s 1:1

34e minuut.
Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer passt de bal in één keer door. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Charlie`s Macaroni`s 1:2

45e minuut.
Matthys is nu in balbezit. Raeymaeckers onderschept slim de pass. Raeymaeckers geeft een hoge lob. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Clercq bokst de bal weg. Daar is Meirsschaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bagiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raeymaeckers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Charlie`s Macaroni`s 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 61%, Charlie`s Macaroni`s 39%.
*K.V.* - *Malinwa* - Charlie`s Macaroni`s 1:3

46e minuut.
De Canck geeft de bal voor. Inworp. Bagiński met de inworp. Peterek kan de bal niet met de borst controleren. Peterek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bagiński kopt de bal weg. Klungelig pakt De Canck de bal. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Clercq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Charlie`s Macaroni`s 1:4

60e minuut.
Pulikowski onderschept slim de pass. Pulikowski geeft de bal voor. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer draait met de bal, schiet en ... Clercq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Charlie`s Macaroni`s 1:5

66e minuut.
De Canck is nu in balbezit. De Canck geeft de bal voor. Duneau rent richting de bal. Duneau schiet op doel. Zullino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Charlie`s Macaroni`s 2:5

67e minuut.
Meirsschaut geeft de bal voor. Bossaert kan de bal niet met de borst controleren. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer rent richting de bal. Rayzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Rayzer rent richting de bal. Rayzer passt de bal met de wreef. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
De Canck probeert de bal aan de voet te houden. Tollenaere controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Van Handenhoven maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bagiński is nu in balbezit. Bagiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer is nu in balbezit. Raeymaeckers is nu in balbezit. Raeymaeckers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 67%, Charlie`s Macaroni`s 33%.
*K.V.* - *Malinwa* - Charlie`s Macaroni`s 2:5