Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
de speedbikers Racing Roeland
Test NS Tactiek Belgium 1
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.4 gemiddelde waardering 30.1
solid Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen poor


3e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington geeft de bal voor. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Bisschop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Racing Roeland 1:0

23e minuut.
Lenaers met een sublieme pass. Pfaff rent richting de bal. Pfaff passt de bal zonder na te denken. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Guilmot met de inworp. Lenaers geeft een lange en hoge pass. De Clerck krijgt zijn hoofd ertegen. van Bercklaer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Museeuw rent richting de bal. Museeuw geeft de bal voor. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Racing Roeland 2:0

37e minuut.
Van Dessel probeert naar een medespeler te passen. Claessens geeft een hoge lob. Lenaers rent richting de bal. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
De Ruyter met een snelle inworp. Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Wellington met een sublieme pass. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Bisschop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Racing Roeland 3:0

40e minuut.
Wellington met een sublieme pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal in één keer door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 42%, Racing Roeland 58%.
de speedbikers - Racing Roeland 3:0

61e minuut.
Museeuw passt de bal zonder na te denken. Guilmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington onderschept slim de pass. Wellington haalt uit met een fantastische trap. Vandekasteele springt en kopt de bal. Bisschop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Wellington verovert de bal door een tackle van achteren. Wellington geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Bisschop maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Van Brussel speelt de bal door. Vandenbroucke rent richting de bal. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Bisschop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Racing Roeland 4:0

84e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotta begaat een overtreding. Scotta krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte passt de bal met de wreef. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Bisschop probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Racing Roeland 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 29%, Racing Roeland 71%.
de speedbikers - Racing Roeland 5:0