Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOEKOEK Charlie`s Macaroni`s
poging Tactiek Try Out
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
33.6 gemiddelde waardering 40.3
redelijk Schieten goed
matig Passen zwak
zwak Verdedigen solide


12e minuut.
Lukaku verovert de bal door een tackle van achteren. Lukaku geeft de bal voor. Klungelig pakt Lokma de bal. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Anh Tùng is nu in balbezit. Raeymaeckers onderschept slim de pass. Raeymaeckers geeft de bal voor. Rayzer rent richting de bal. Rayzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Pulikowski met een snelle inworp. Lukaku rent richting de bal. Lukaku geeft een hoge lob. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 82%, Charlie`s Macaroni`s 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC KOEKOEK - Charlie`s Macaroni`s 0:0

46e minuut.
de Kogel komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rayzer passt de bal met de wreef. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski speelt de bal door. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Lamoral kopt de bal weg. Bagiński geeft een lange en hoge pass. Lokma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Salomon onderschept slim de pass. Balilaj rent richting de bal. Salomon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salomon krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Lamoral kopt de bal weg. Klungelig pakt Pulikowski de bal. Pulikowski geeft de bal voor. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lukaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukaku probeert naar een medespeler te passen. Lazăr is nu in balbezit. Rayzer verovert de bal door een tackle van achteren. Rayzer draait met de bal, schiet en ... de Kogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

80e minuut.
Inworp. Balilaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socorro is nu in balbezit. Rayzer verovert de bal door een tackle van achteren. Rayzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski passt de bal met de wreef. Lukaku rent richting de bal. Lukaku passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pulikowski geeft een hoge lob. Zuijderwijk heeft problemen om de bal te vangen. Lukaku verovert de bal door een tackle van achteren. Lukaku geeft een lange en hoge pass. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Charlie`s Macaroni`s 0:1

89e minuut.
Van Handenhoven kopt de bal weg. Balilaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pulikowski speelt de bal door. Lukaku rent richting de bal. Lukaku geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 84%, Charlie`s Macaroni`s 16%.
FC KOEKOEK - Charlie`s Macaroni`s 0:1