Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Laa FC Edelstahl
Retro Tactiek 5 defs Spiegel
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
43.8 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Gemel is nu in balbezit. Müffler onderschept slim de pass. Reifenauer verovert de bal door een tackle van achteren. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Edelstahl 1:0

7e minuut.
Zeiss rent richting de bal. Zeiss geeft een hoge lob. Daar is Ehm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehm draait met de bal, schiet en ... Gusenbauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Austria Laa - FC Edelstahl 1:1

16e minuut.
Kaser kan de bal niet met de borst controleren. Kaser geeft de bal voor. Ehm is nu in balbezit. Ehm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Edelstahl 1:2

17e minuut.
Tzanidis geeft een lange en hoge pass. Oelschlägel is nu in balbezit. López Muñiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zeiss speelt de bal door. López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. López Muñiz geeft de bal voor. Ehm rent richting de bal. Ehm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Edelstahl 1:3

45e minuut.
Ehm controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Panhölzl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 56%, FC Edelstahl 44%.
Austria Laa - FC Edelstahl 1:3

46e minuut.
Harringer komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Donadel stond buitenspel. Petardo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kling kopt de bal weg. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. Panhölzl bokst de bal weg.

49e minuut.
Nigrin speelt de bal door. López Muñiz is nu in balbezit. López Muñiz met een sublieme pass. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm schiet op doel. Gusenbauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Edelstahl 1:4

67e minuut.
Gottlob verovert de bal door een tackle van achteren. Gottlob geeft de bal voor. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. Panhölzl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Edelstahl 2:4

71e minuut.
Plaum is nu in balbezit. Plaum passt de bal zonder na te denken. Daar is Zuleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehm verovert de bal door een tackle van achteren. Ehm draait met de bal, schiet en ... Gusenbauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Inworp. Somerville komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Panenka geeft een hoge lob. Ehm kopt de bal weg. Klungelig pakt Donadel de bal. Ehm is nu in balbezit. Ehm haalt uit met een fantastische trap. Gusenbauer bokst de bal weg.

81e minuut.
Panenka geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ehm stond buitenspel. Oelschlägel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Somerville is nu in balbezit. Somerville haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 50%, FC Edelstahl 50%.
Austria Laa - FC Edelstahl 2:4