Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueStar Tirol United
21072022 Tactiek smv
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 49.5
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Peter met een sublieme pass. Sackbauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schüpach bereikt de bal nog maar net als eerste. Schüpach schiet op doel. Radhuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Tirol United 1:0

11e minuut.
Lara passt de bal zonder na te denken. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Lara geeft een hoge lob. Blaesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlueStar - Tirol United 1:1

12e minuut.
Teufel passt de bal in één keer door. Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios speelt de bal door. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap. Blaesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Lara speelt de bal door. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek speelt de bal door. Secolo rent richting de bal. Secolo draait met de bal, schiet en ... Blaesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Tkacz speelt de bal door. Esposito is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tkacz. Tkacz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Marsiliano geeft een lange en hoge pass. Yakin is nu in balbezit. Osetek onderschept slim de pass. Osetek geeft de bal voor. Secolo krijgt zijn hoofd ertegen. Blaesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Subiat speelt de bal door. Esposito is nu in balbezit. Esposito passt de bal zonder na te denken. Secolo rent richting de bal. Secolo draait met de bal, schiet en ... Blaesi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Tirol United 1:2

35e minuut.
Tkacz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stein komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Radhuber speelt de bal door. Marsiliano kopt de bal weg. Daar is Subiat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo rent richting de bal. Secolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stein probeert naar een medespeler te passen. Secolo rent richting de bal. Secolo geeft een hoge lob. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Blaesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osetek is nu in balbezit. Osetek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Tirol United 1:3

41e minuut.
Yakin rent richting de bal. Osetek onderschept slim de pass. Osetek met een sublieme pass. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blaesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Osetek met een sublieme pass. Stein geeft een lange en hoge pass. Fratschöl probeert de bal met de borst te controleren. Secolo rent richting de bal. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 53%, Tirol United 47%.
BlueStar - Tirol United 1:3

46e minuut.
Longhi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Marsiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiliano geeft een lange en hoge pass. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Blaesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ferrat verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrat speelt de bal door. Schüpach bereikt de bal nog maar net als eerste. Schüpach geeft een hoge lob. Harnik probeert de bal met de borst te controleren. Radhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Longhi rent richting de bal. Longhi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Tirol United 2:3

56e minuut.
Stein speelt de bal door. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek geeft een lange en hoge pass. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sackbauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stein is nu in balbezit. Stein passt de bal met de wreef. Marsiliano heeft problemen om de bal te vangen. Marsiliano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Tirol United 2:4

63e minuut.
Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo passt de bal zonder na te denken. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. Blaesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Daar is Marsiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein passt de bal zonder na te denken. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein geeft een hoge lob. Klungelig pakt Helios de bal. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Tirol United 2:5

72e minuut.
Stein probeert naar een medespeler te passen. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek geeft een hoge lob. Secolo krijgt zijn hoofd ertegen. Blaesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Tirol United 2:6

74e minuut.
Osetek verovert de bal door een tackle van achteren. Osetek passt de bal zonder na te denken. Stein probeert naar een medespeler te passen. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blaesi bokst de bal weg.

76e minuut.
Marsiliano is nu in balbezit. Marsiliano geeft een lange en hoge pass. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. Blaesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Tirol United 2:7

86e minuut.
Sackbauer kopt de bal weg. Osetek rent richting de bal. Osetek geeft een hoge lob. Marsiliano kopt de bal weg. Klungelig pakt Helios de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 62%, Tirol United 38%.
BlueStar - Tirol United 2:7