Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BIESZKOWICE GKS Tychy
532 Tactiek tadarasa up
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 26.8
good Schieten solid
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Kotuniak passt de bal zonder na te denken. Arthur rent richting de bal. Arthur geeft een lange en hoge pass. Fenyőházi rent richting de bal. Fenyőházi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Daar is Białas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arthur is nu in balbezit. Arthur passt de bal in één keer door. Fenyőházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyőházi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zawiejski kopt de bal weg. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur passt de bal met de wreef. Tonar rent richting de bal. Tonar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 1:0

8e minuut.
Słoma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mavares komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Arthur passt de bal in één keer door. Stolarz is nu in balbezit. Arthur rent richting de bal. Arthur haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fonfara de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Albański neemt de hoekschop. Fonfara controleert de bal met de borst. Fenyőházi rent richting de bal. Fenyőházi schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Fenyőházi heeft problemen om de bal te vangen. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyőházi onderschept slim de pass. Fenyőházi schiet op doel. Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 2:0

18e minuut.
Fenyőházi geeft een lange en hoge pass. Arthur heeft problemen om de bal te vangen. Arthur met een sublieme pass. Klungelig pakt Tonar de bal. Tonar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 3:0

20e minuut.
Daar is Tonar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arthur rent richting de bal. Arthur passt de bal met de wreef. Fenyőházi is nu in balbezit. Fenyőházi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zawiejski is nu in balbezit. Albański onderschept slim de pass. Albański met een sublieme pass. Tonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Arthur onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fenyőházi de bal. Arthur probeert naar een medespeler te passen. Tonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonar draait met de bal, schiet en ... Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 4:0

37e minuut.
Klungelig pakt Białas de bal. Goluska is nu in balbezit. Arthur probeert naar een medespeler te passen. Albański rent richting de bal. Albański geeft een hoge lob. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fonfara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonar rent richting de bal. Tonar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 5:0

38e minuut.
Mavares probeert naar een medespeler te passen. Hernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandes geeft een lange en hoge pass. Mavares rent richting de bal. Mavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tonar rent richting de bal. Arthur is nu in balbezit. Arthur passt de bal in één keer door. Tonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 6:0

41e minuut.
Mavares met een sublieme pass. Klungelig pakt Jałbrzyk de bal. Tonar maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tonar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tonar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jałbrzyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Białas met een snel genomen vrije trap. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 6:1

42e minuut.
Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski passt de bal met de wreef. Mattiasson is nu in balbezit. Fenyőházi is nu in balbezit. Fenyőházi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 7:1

43e minuut.
Fenyőházi passt de bal met de wreef. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor probeert naar een medespeler te passen. Mavares is nu in balbezit. Mavares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Głodny trapt de bal weg. Albański kopt de bal weg. Arthur is nu in balbezit. Fenyőházi rent richting de bal. Fenyőházi draait met de bal, schiet en ... Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIESZKOWICE 25%, GKS Tychy 75%.
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 7:1

47e minuut.
Stolarz onderschept slim de pass. Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Białas speelt de bal door. Albański bereikt de bal nog maar net als eerste. Albański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mattiasson passt de bal zonder na te denken. Fenyőházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyőházi onderschept slim de pass. Fenyőházi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Hernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz begaat een overtreding. Hernandes raakt geblesseerd tijdens het duel. Białas met een snel genomen vrije trap. Mavares is nu in balbezit. Mavares haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Arthur speelt de bal door. Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak geeft een lange en hoge pass. Fenyőházi is nu in balbezit. Fenyőházi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 8:1

63e minuut.
Fenyőházi haalt uit met een fantastische trap. Spaczyński probeert de bal aan de voet te houden. Goluska speelt de bal door. Fenyőházi is nu in balbezit. Fenyőházi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 9:1

71e minuut.
Białas rent richting de bal. Białas passt de bal in één keer door. Mavares rent richting de bal. Mavares draait met de bal, schiet en ... Głodny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 9:2

83e minuut.
Ślesiński rent richting de bal. Ślesiński geeft de bal voor. Albański probeert de bal aan de voet te houden. Fenyőházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyőházi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mavares rent richting de bal. Régnier verovert de bal door een tackle van achteren. Régnier geeft een lange en hoge pass. Fenyőházi rent richting de bal. Fenyőházi haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Zawiejski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albański. Zawiejski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zawiejski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares draait met de bal, schiet en ... Głodny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 9:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIESZKOWICE 29%, GKS Tychy 71%.
FC BIESZKOWICE - GKS Tychy 9:3