Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Paulo GKS Tychy
nowa Tactiek tadarasa up
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 21.2
excellent Schieten poor
very good Passen poor
solid Verdedigen average


2e minuut.
Gadocha is nu in balbezit. Gadocha passt de bal in één keer door. Apansız geeft de bal voor. Nwawel maakt een snoekduik en kopt de bal. Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kościuszko geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Losy de bal onder controle te krijgen. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fonfara de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fonfara geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Apansız zal de hoekschop nemen. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 1:0

16e minuut.
Nwawel onderschept slim de pass. Fonfara is nu in balbezit. Pârvu onderschept slim de pass. Pârvu draait met de bal, schiet en ... Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 2:0

17e minuut.
Spaczyński onderschept slim de pass. Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Apansız geeft een hoge lob. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gadocha is nu in balbezit. Gadocha geeft een lange en hoge pass. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 3:0

26e minuut.
Apansız zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadocha met een sublieme pass. Nwawel rent richting de bal. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 4:0

28e minuut.
Losy trapt de bal weg. Apansız probeert de bal met de borst te controleren. Apansız speelt de bal door. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kościuszko passt de bal in één keer door. Gadocha is nu in balbezit. Gadocha geeft de bal voor. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Białas met een sublieme pass. Kościuszko rent richting de bal. Kościuszko passt de bal in één keer door. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Apansız controleert de bal met de borst. Apansız probeert naar een medespeler te passen. Nwawel rent richting de bal. Nwawel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 5:0

40e minuut.
Spaczyński met een sublieme pass. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski passt de bal met de wreef. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pârvu rent richting de bal. Pârvu geeft een lange en hoge pass. Goleniec met een sublieme pass. Klungelig pakt Nwawel de bal. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Apansız kopt de bal weg. Gadocha geeft een lange en hoge pass. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Nwawel de bal. Losy is nu in balbezit. Losy geeft een hoge lob. Kościuszko heeft problemen om de bal te vangen. Kościuszko geeft de bal voor. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nwawel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 20%, GKS Tychy 80%.
FC Sao Paulo - GKS Tychy 6:0

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jałbrzyk stond buitenspel. Roncal neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Mattiasson de bal. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız geeft een lange en hoge pass. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 7:0

50e minuut.
Nwawel onderschept slim de pass. Nwawel passt de bal zonder na te denken. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 8:0

55e minuut.
Kouros kopt de bal weg. Daar is Apansız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouros is nu in balbezit. Kouros passt de bal met de wreef. Gadocha met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Białas rent richting de bal. Apansız rent richting de bal. Apansız geeft een hoge lob. Pârvu rent richting de bal. Pârvu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Losy onderschept slim de pass. Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 9:0

64e minuut.
Spaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Gadocha speelt de bal door. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko passt de bal met de wreef. Pârvu rent richting de bal. Pârvu schiet op doel. Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 10:0

71e minuut.
Losy passt de bal in één keer door. Apansız is nu in balbezit. Apansız passt de bal in één keer door. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Apansız is nu in balbezit. Apansız met een sublieme pass. Nwawel heeft problemen om de bal te vangen. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 11:0

78e minuut.
Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec onderschept slim de pass. Nwawel rent richting de bal. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 12:0

85e minuut.
Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvu passt de bal met de wreef. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - GKS Tychy 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 25%, GKS Tychy 75%.
FC Sao Paulo - GKS Tychy 13:0