Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędźące Ślimaki 2 FC BIESZKOWICE
skrzydlo_1_att Tactiek 532
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 35
solid Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Ślesiński is nu in balbezit. Goluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rohan krijgt een gele kaart. Goluska raakt geblesseerd tijdens het duel. Goluska zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łakomiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Stolarz probeert de bal met de borst te controleren. Rohan onderschept slim de pass. Rohan met een sublieme pass. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski schiet op doel. Głodny bokst de bal weg.

9e minuut.
Rohan speelt de bal door. Pilichowski is nu in balbezit. Régnier begaat een overtreding. Régnier krijgt een gele kaart. Pilichowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rohan komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ślesiński heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ślesiński geeft een lange en hoge pass. Galuska speelt de bal door. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC BIESZKOWICE 1:0

44e minuut.
Stolarz is nu in balbezit. Rohan onderschept slim de pass. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski draait met de bal, schiet en ... Głodny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC BIESZKOWICE 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędźące Ślimaki 2 55%, FC BIESZKOWICE 45%.
Pędźące Ślimaki 2 - FC BIESZKOWICE 2:0

53e minuut.
Klungelig pakt Stolarz de bal. Rohan onderschept slim de pass. Rohan probeert naar een medespeler te passen. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap. Głodny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk geeft een hoge lob. Pilichowski is nu in balbezit. Pilichowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC BIESZKOWICE 3:0

70e minuut.
Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Albański verovert de bal door een tackle van achteren. Albański passt de bal in één keer door. Fenyőházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyőházi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
de Graeve speelt de bal door. Zmaj geeft de bal voor. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC BIESZKOWICE 4:0

78e minuut.
de Graeve raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stolarz met een snelle inworp. Kotuniak rent richting de bal. Kotuniak passt de bal in één keer door. Knitel rent richting de bal. Knitel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC BIESZKOWICE 4:1

82e minuut.
Doeltrap. Łakomiec trapt de bal weg. Stolarz kopt de bal weg. Fenyőházi rent richting de bal. Fenyőházi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Łakomiec trapt de bal weg van het doel. Kotuniak is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotuniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arthur geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC BIESZKOWICE 4:2

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karpiniak zal de hoekschop nemen. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap. Głodny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC BIESZKOWICE 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędźące Ślimaki 2 59%, FC BIESZKOWICE 41%.
Pędźące Ślimaki 2 - FC BIESZKOWICE 5:2