Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BIESZKOWICE Pędźące Ślimaki 2
532 Tactiek skrzydlo_1_att
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.9 gemiddelde waardering 32.3
average Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Rohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohan geeft een lange en hoge pass. Albański kopt de bal weg. Fenyőházi is nu in balbezit. Fenyőházi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Zmaj onderschept slim de pass. Zmaj geeft de bal voor. Teodor kopt de bal weg. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov passt de bal in één keer door. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski draait met de bal, schiet en ... Głodny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - Pędźące Ślimaki 2 0:1

21e minuut.
Certowicz is nu in balbezit. Albański onderschept slim de pass. Albański geeft de bal voor. Knitel is nu in balbezit. Knitel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rohan onderschept slim de pass. Rohan passt de bal met de wreef. Pilichowski is nu in balbezit. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Arthur heeft problemen om de bal te vangen. Arthur met een sublieme pass. Zmaj rent richting de bal. Knitel verovert de bal door een tackle van achteren. Knitel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pilichowski probeert de bal aan de voet te houden. Goluska met een sublieme pass. Daar is Teodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - Pędźące Ślimaki 2 0:2

40e minuut.
Pilichowski is nu in balbezit. Régnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski onderschept slim de pass. Pilichowski schiet op doel. Głodny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - Pędźące Ślimaki 2 0:3

44e minuut.
Karpiniak passt de bal in één keer door. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski schiet op doel. Głodny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIESZKOWICE 59%, Pędźące Ślimaki 2 41%.
FC BIESZKOWICE - Pędźące Ślimaki 2 0:3

52e minuut.
Salaerts geeft de bal voor. Régnier heeft problemen om de bal te vangen. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski schiet op doel. Głodny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - Pędźące Ślimaki 2 0:4

57e minuut.
Knitel is nu in balbezit. Knitel passt de bal in één keer door. Albański bereikt de bal nog maar net als eerste. Albański draait met de bal, schiet en ... Ruiz García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rohan onderschept slim de pass. Rohan speelt de bal door. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - Pędźące Ślimaki 2 0:5

84e minuut.
Goluska kopt de bal weg. Fenyőházi kan de bal niet met de borst controleren. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyőházi verovert de bal door een tackle van achteren. Fenyőházi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIESZKOWICE - Pędźące Ślimaki 2 1:5

85e minuut.
Albański heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov passt de bal met de wreef. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski schiet op doel. Głodny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Obreshkov geeft de bal voor. Stolarz probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rohan de bal onder controle te krijgen. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIESZKOWICE 46%, Pędźące Ślimaki 2 54%.
FC BIESZKOWICE - Pędźące Ślimaki 2 1:5