Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-14 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Malaysia Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10694
Malaysia Severna Makedonija
INTER Tactiek Mishas L22
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
70.6 gemiddelde waardering 70.5
formidable Schieten formidable
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen brilliant


2e minuut.
Duljanov rent richting de bal. Duljanov speelt de bal door. bin Mohd Derus is nu in balbezit. Matliev onderschept slim de pass. Matliev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ahmad Arsidi met de inworp. Lozančev geeft de bal voor. Daar is Jamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lozančev passt de bal in één keer door. Duljanov is nu in balbezit. Duljanov passt de bal zonder na te denken. Matliev rent richting de bal. Matliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia - Severna Makedonija 0:1

23e minuut.
Jamil geeft de bal voor. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid controleert de bal met de borst. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Jurukov met een sublieme pass. Lozančev is nu in balbezit. Lozančev speelt de bal door. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
bin Mohd Derus probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi passt de bal zonder na te denken. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan schiet op doel. Kmetovski bokst de bal weg. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malaysia - Severna Makedonija 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia 60%, Severna Makedonija 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malaysia - Severna Makedonija 1:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alias komt het veld opgelopen.

56e minuut.
bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid passt de bal met de wreef. Jamil is nu in balbezit. Jamil geeft een lange en hoge pass. bin Razuwan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia - Severna Makedonija 2:1

62e minuut.
Duljanov passt de bal met de wreef. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matliev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matliev wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
bin Ismail onderschept slim de pass. bin Ismail met een sublieme pass. Klungelig pakt Ahmad Arsidi de bal. Ahmad Arsidi geeft de bal voor. bin Razuwan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nazwan Ibrahim komt het veld opgelopen.

75e minuut.
bin Ismail passt de bal met de wreef. bin Razuwan is nu in balbezit. Banduliev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Banduliev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Alias probeert naar een medespeler te passen. Jamil is nu in balbezit. Jamil geeft een hoge lob. Nazwan Ibrahim springt en kopt de bal. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia 51%, Severna Makedonija 49%.
Malaysia - Severna Makedonija 2:1