Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-13 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion Ziemi Rybnickiej
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2656
Lider Rybnik Nuevo Eden
Lans Tactiek Eden442
53% Balbezit 47%
16% Spel op eigen helft 84%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 32.6
good Schieten weak
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


4e minuut.
Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek verovert de bal door een tackle van achteren. Zelek probeert naar een medespeler te passen. Carnello bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Duraku kopt de bal weg. Chiaveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak onderschept slim de pass. Matysiak haalt uit met een fantastische trap. de Rosario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - Nuevo Eden 1:0

15e minuut.
Rytvinskis geeft de bal voor. Duraku is nu in balbezit. Duraku geeft een lange en hoge pass. Cigáň kopt de bal weg. de Rosario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - Nuevo Eden 2:0

18e minuut.
Shevtsov probeert naar een medespeler te passen. Bonk is nu in balbezit. Bonk passt de bal zonder na te denken. Duraku rent richting de bal. Duraku geeft de bal voor. de Rosario kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Chiaveri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duraku met de inworp. Matysiak is nu in balbezit. Matysiak geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. de Rosario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cigáň is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - Nuevo Eden 3:0

27e minuut.
Cigáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigáň passt de bal zonder na te denken. Carnello is nu in balbezit. Carnello draait met de bal, schiet en ... de Rosario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - Nuevo Eden 4:0

33e minuut.
Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bondowoso. Matysiak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Duraku neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Chiaveri de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arnaudov verovert de bal door een tackle van achteren. Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek onderschept slim de pass. Zelek geeft de bal voor. Cigáň rent richting de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 13%, Nuevo Eden 87%.
Lider Rybnik - Nuevo Eden 4:0

46e minuut.
Chiaveri geeft een hoge lob. Inworp. Sekwa met de inworp. Duraku rent richting de bal. Duraku geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Matysiak geeft de bal voor. Shevtsov onderschept slim de pass. Cigáň kan de bal niet met de borst controleren. Carnello bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnello draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matysiak met de inworp. Duraku rent richting de bal. Duraku geeft een hoge lob. Cigáň krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Zelek kan de bal niet met de borst controleren. Zelek geeft de bal voor. Cigáň rent richting de bal. Cigáň draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
SchoIes probeert naar een medespeler te passen. Carnello is nu in balbezit. Matysiak heeft problemen om de bal te vangen. Matysiak schiet op doel. de Rosario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - Nuevo Eden 5:0

73e minuut.
Chiaveri heeft problemen om de bal te vangen. Chiaveri probeert naar een medespeler te passen. Carnello bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bonk geeft de bal voor. SchoIes bereikt de bal nog maar net als eerste. SchoIes geeft een lange en hoge pass. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - Nuevo Eden 6:0

81e minuut.
Matysiak rent richting de bal. Matysiak passt de bal zonder na te denken. Carnello is nu in balbezit. Carnello schiet op doel. Giraudo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Duraku onderschept slim de pass. Duraku probeert naar een medespeler te passen. Carnello rent richting de bal. Carnello draait met de bal, schiet en ... Bondowoso probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Duraku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak passt de bal met de wreef. Carnello rent richting de bal. Carnello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - Nuevo Eden 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 20%, Nuevo Eden 80%.
Lider Rybnik - Nuevo Eden 7:0