Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRONCAS BOYS FC Chełmek
5-3-2 ext 61 in4 Tactiek G-5-3-2v5.1
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
84.5 gemiddelde waardering 82.3
incredible Schieten outstanding
brilliant Passen incredible
brilliant Verdedigen magical


2e minuut.
Inworp. Ulland met een snelle inworp. Cañamero geeft een hoge lob. Fagoppo springt en kopt de bal. Laguna probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

8e minuut.
Kuchta rent richting de bal. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Portelli kopt de bal weg. Disler met een sublieme pass. Cañamero rent richting de bal. Cañamero geeft een lange en hoge pass. Soini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - FC Chełmek 1:0

13e minuut.
Iliescu geeft een lange en hoge pass. Soini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jonowski. Soini raakt geblesseerd tijdens het duel. Fagoppo komt bij de bal en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Disler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onciu rent richting de bal. Cañamero begaat een overtreding. Cañamero krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ulland passt de bal met de wreef. Cañamero rent richting de bal. Cañamero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fagoppo de bal. Fagoppo haalt uit met een fantastische trap. Laguna bokst de bal weg.

42e minuut.
Cañamero rent richting de bal. Cañamero speelt de bal door. Fagoppo probeert naar een medespeler te passen. Soini rent richting de bal. Soini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - FC Chełmek 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 43%, FC Chełmek 57%.
BRONCAS BOYS - FC Chełmek 2:0

59e minuut.
Suvajac trapt de bal weg van het doel. Lewkowicz controleert de bal met de borst. Cañamero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cañamero krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Lewkowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goryl komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Iftodi rent richting de bal. Iftodi passt de bal in één keer door. Iliescu rent richting de bal. Goryl verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Banaszak rent richting de bal. Portelli verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Iftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl onderschept slim de pass. Suvajac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goryl rent richting de bal. Goryl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - FC Chełmek 2:1

74e minuut.
Banaszak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogarde komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Díez Guisasola passt de bal zonder na te denken. Portelli is nu in balbezit. Portelli geeft een lange en hoge pass. Soini is nu in balbezit. Soini draait met de bal, schiet en ... Laguna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Goryl probeert de bal met de borst te controleren. Iftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl onderschept slim de pass. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Suvajac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lewkowicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 62%, FC Chełmek 38%.
BRONCAS BOYS - FC Chełmek 2:1