Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA BonoU2
univ Tactiek meci virusi
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57.5 gemiddelde waardering 70
very good Schieten incredible
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş geeft de bal voor. Matolcsy krijgt zijn hoofd ertegen. Orava probeert wanhopig de bal te grijpen. Chyba onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mesaroş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jallow springt en kopt de bal. Orava bokst de bal weg.

3e minuut.
Klungelig pakt Sgouros de bal. Sgouros passt de bal met de wreef. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş geeft de bal voor. Matolcsy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BonoU2 0:1

6e minuut.
Pires Rodrigues is nu in balbezit. Vasko rent richting de bal. Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş geeft een hoge lob. Matolcsy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy passt de bal zonder na te denken. Jallow is nu in balbezit. Jallow haalt uit met een fantastische trap. Orava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BonoU2 0:2

16e minuut.
Atencio onderschept slim de pass. Inworp. Mesaroş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sgouros geeft een lange en hoge pass. Jallow krijgt zijn hoofd ertegen. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Taroni passt de bal met de wreef. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Visconde de Taunay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zolović komt het veld opgelopen.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sgouros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesaroş geeft de bal voor. Jallow krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BonoU2 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 62%, BonoU2 38%.
WALLACHIA - BonoU2 0:3

47e minuut.
Łysiak kopt de bal weg. Atencio probeert naar een medespeler te passen. Sgouros rent richting de bal. Sgouros geeft de bal voor. Matolcsy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Özerdinç onderschept slim de pass. Özerdinç probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş geeft de bal voor. Jallow rent richting de bal. Paal! Jallow is nu in balbezit. Jallow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BonoU2 0:4

59e minuut.
Orava speelt de bal door. Roma kopt de bal weg. Millet rent richting de bal. Millet schiet op doel. Kudrick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BonoU2 1:4

60e minuut.
Lord komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vasko geeft de bal voor. Reszeli Soós is nu in balbezit. Lord onderschept slim de pass. Lord schiet op doel. Kudrick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BonoU2 2:4

71e minuut.
Sgouros speelt de bal door. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş passt de bal zonder na te denken. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BonoU2 2:5

82e minuut.
Sgouros onderschept slim de pass. Pires Rodrigues rent richting de bal. Pires Rodrigues geeft de bal voor. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chyba onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesaroş met een snelle inworp. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 71%, BonoU2 29%.
WALLACHIA - BonoU2 2:5