Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-20 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Madrid C.F 1902 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2657
Чародеи Hull Sweeper
352 Tactiek Vysunuta
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 39
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.3 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Bozhilov met een sublieme pass. Derka kopt de bal weg. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák schiet op doel. Bozhilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:1

12e minuut.
Derka speelt de bal door. Lajdák heeft problemen om de bal te vangen. Lajdák draait met de bal, schiet en ... Bozhilov probeert wanhopig de bal te grijpen. Pak Fett probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:2

14e minuut.
Wolfram is nu in balbezit. Kaščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaščák met een sublieme pass. Lajdák rent richting de bal. Lajdák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Špíček met de inworp. Derka probeert naar een medespeler te passen. Lajdák heeft problemen om de bal te vangen. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Bozhilov bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kaščák rent richting de bal. Kaščák passt de bal zonder na te denken. Derka bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka geeft de bal voor. Hřebejk krijgt zijn hoofd ertegen. Bozhilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bozhilov speelt de bal door. Sunday bereikt de bal nog maar net als eerste. Špíček verovert de bal door een tackle van achteren. Špíček geeft de bal voor. Bozhilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Platan is nu in balbezit. Platan geeft een hoge lob. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk draait met de bal, schiet en ... Bozhilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:3

24e minuut.
Lestár speelt de bal door. Lajdák kan de bal niet met de borst controleren. Pak Fett rent richting de bal. Lajdák onderschept slim de pass. Lajdák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kaščák geeft een hoge lob. Lajdák kopt de bal weg. Lembelle heeft problemen om de bal te vangen. Hřebejk rent richting de bal. Hřebejk draait met de bal, schiet en ... Bozhilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Środziński heeft problemen om de bal te vangen. Derka bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lajdák de bal. Lajdák geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bozhilov trapt de bal weg van het doel. Derka kopt de bal weg. Hřebejk rent richting de bal. Hřebejk draait met de bal, schiet en ... Bozhilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:4

32e minuut.
Daar is Lestár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wańdoch met een sublieme pass. Środziński rent richting de bal. Lajdák rent richting de bal. Lajdák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kaščák geeft de bal voor. Lajdák rent richting de bal. Pak Fett legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lajdák raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hřebejk neemt zijn aanloop. Bozhilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hřebejk rent richting de bal. Hřebejk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:5

43e minuut.
Adámek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adámek geeft een hoge lob. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Bozhilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чародеи 77%, Hull Sweeper 23%.
Чародеи - Hull Sweeper 0:6

49e minuut.
Środziński passt de bal in één keer door. Kaščák met een sublieme pass. Lajdák probeert de bal met de borst te controleren. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Špíček kopt de bal weg. Daar is Derka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derka passt de bal zonder na te denken. Hřebejk rent richting de bal. Hřebejk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kaščák controleert de bal met de borst. Kaščák geeft een hoge lob. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák schiet op doel. Bozhilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:7

62e minuut.
Pak Fett heeft problemen om de bal te vangen. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak Fett onderschept slim de pass. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Bozhilov bokst de bal weg. Mudana speelt de bal door. Daar is Romeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hřebejk rent richting de bal. Hřebejk schiet op doel. Lajdák maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lajdák probeert de bal met de borst te controleren. Derka bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka geeft de bal voor. Klungelig pakt Hřebejk de bal. Hřebejk draait met de bal, schiet en ... Bozhilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Špíček geeft een lange en hoge pass. Hřebejk kopt de bal weg. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:8

74e minuut.
Romeo probeert naar een medespeler te passen. Lembelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lembelle raakt geblesseerd tijdens het duel. Lembelle met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Lajdák is nu in balbezit. Pak Fett is nu in balbezit. Lajdák onderschept slim de pass. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Bozhilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:9

76e minuut.
Lembelle met een sublieme pass. Kaščák is nu in balbezit. Lestár maakt een afschuwelijke overtreding. Lestár krijgt een gele kaart. Kaščák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skřivánek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák draait met de bal, schiet en ... Bozhilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Derka zal de hoekschop nemen. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Bozhilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:10

80e minuut.
Derka met een sublieme pass. Pak Fett heeft problemen om de bal te vangen. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák draait met de bal, schiet en ... Bozhilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:11

84e minuut.
Wolfram is nu in balbezit. Kaščák geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wolfram de bal onder controle te krijgen. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Špíček passt de bal in één keer door. Pak Fett heeft problemen om de bal te vangen. Derka met een sublieme pass. Lajdák rent richting de bal. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Hull Sweeper 0:12

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bozhilov niet meer kan verder spelen. Arango Gómez komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka rent richting de bal. Lajdák is nu in balbezit. Hřebejk is nu in balbezit. Hřebejk haalt uit met een fantastische trap. Arango Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чародеи 75%, Hull Sweeper 25%.
Чародеи - Hull Sweeper 0:12