Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magician Club Natrekowie
5-2-2-1 Tactiek CSZ
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Chomik met een sublieme pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft de bal voor. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski schiet op doel. Bešťák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butulan met een sublieme pass. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia geeft een hoge lob. Rymaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bešťák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Aravena geeft een lange en hoge pass. Inworp. González met de inworp. Solski geeft de bal voor. Rymaszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Bešťák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Butulan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Mikhailiv is nu in balbezit. Mikhailiv geeft de bal voor. González controleert de bal met de borst. González geeft een lange en hoge pass. Rymaszewski springt en kopt de bal. Bešťák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Aravena rent richting de bal. Aravena geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González met de inworp. Solski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bešťák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Natrekowie 1:0

20e minuut.
Solski met een sublieme pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft een hoge lob. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski schiet op doel. Bešťák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Natrekowie 2:0

32e minuut.
Rymaszewski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Niewiadomski de bal. Urrutia geeft een lange en hoge pass. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski draait met de bal, schiet en ... Bešťák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Inworp. Chomik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia geeft een hoge lob. Rymaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Natrekowie 3:0

40e minuut.
Kosiek is nu in balbezit. Solski onderschept slim de pass. Solski geeft een lange en hoge pass. Rymaszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Bešťák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Natrekowie 4:0

44e minuut.
Darda geeft een hoge lob. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft een lange en hoge pass. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chomik kopt de bal weg. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski haalt uit met een fantastische trap. Bešťák bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 33%, Natrekowie 67%.
Magician Club - Natrekowie 4:0

48e minuut.
Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal met de wreef. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski schiet op doel. Bešťák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Natrekowie 5:0

52e minuut.
Niewiadomski rent richting de bal. Darda verovert de bal door een tackle van achteren. Darda met een sublieme pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia geeft een hoge lob. Bešťák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikhailiv is nu in balbezit. Rymaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rymaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Natrekowie 6:0

56e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Urrutia met een sublieme pass. Daar is Rymaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymaszewski schiet op doel. Bešťák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Rymaszewski kopt de bal weg. Solski is nu in balbezit. Solski passt de bal zonder na te denken. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski haalt uit met een fantastische trap. Bešťák bokst de bal weg.

70e minuut.
Solski met een sublieme pass. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fein rent richting de bal. Rymaszewski onderschept slim de pass. Rymaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mikhailiv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chomik neemt de hoekschop. Rymaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bešťák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
González met een sublieme pass. Klungelig pakt Solski de bal. Solski speelt de bal door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft een lange en hoge pass. Bešťák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 36%, Natrekowie 64%.
Magician Club - Natrekowie 6:0