Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALONSO GS Hippy
4-3-2-1 b Tactiek 3-4-3 X
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten formidable
very good Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Luba rent richting de bal. Angélico onderschept slim de pass. Angélico speelt de bal door. Vergilov geeft een hoge lob. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Angélico geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cuesta springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Jansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALONSO GS - Hippy 0:1

4e minuut.
Puksec onderschept slim de pass. Puksec passt de bal met de wreef. Luba rent richting de bal. Luba schiet op doel. Tellez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALONSO GS - Hippy 1:1

6e minuut.
Cogliandro rent richting de bal. Cogliandro passt de bal in één keer door. Kose rent richting de bal. Barbadillo onderschept slim de pass. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... Jansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aylwin rent richting de bal. Aylwin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cogliandro met een sublieme pass. Angélico met een sublieme pass. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. Jansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALONSO GS - Hippy 1:2

16e minuut.
Vergilov probeert naar een medespeler te passen. Cogliandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogliandro geeft een hoge lob. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Jansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Barbadillo passt de bal in één keer door. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin passt de bal zonder na te denken. Vino rent richting de bal. Vino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kose verovert de bal door een tackle van achteren. Kose passt de bal zonder na te denken. Luba is nu in balbezit. Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin schiet op doel. Tellez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Brenet rent richting de bal. Brenet probeert naar een medespeler te passen. Vergilov rent richting de bal. Luba onderschept slim de pass. Luba schiet op doel. Tellez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALONSO GS 51%, Hippy 49%.
ALONSO GS - Hippy 1:2

47e minuut.
Vino geeft de bal voor. Daar is Doroszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doroszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta schiet op doel. Jansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Hwan-Sin haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Tellez trapt de bal weg van het doel. Brenet is nu in balbezit. Brenet geeft de bal voor. Tellez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALONSO GS - Hippy 2:2

65e minuut.
Cuesta kopt de bal weg. Ciabatti heeft problemen om de bal te vangen. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin schiet op doel. Jansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALONSO GS - Hippy 2:3

67e minuut.
Jashari geeft een hoge lob. Daar is Fasola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Angélico is nu in balbezit. Angélico geeft de bal voor. Marut kopt de bal weg. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Puksec is nu in balbezit. Brenet rent richting de bal. Jashari maakt een afschuwelijke overtreding. Jashari krijgt een gele kaart. Brenet moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Brenet kan niet meer verder spelen. Bercik komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Doroszewski heeft problemen om de bal te vangen. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik speelt de bal door. Puksec rent richting de bal. Puksec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALONSO GS - Hippy 3:3

83e minuut.
Puksec rent richting de bal. Jashari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puksec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palomón komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bercik is nu in balbezit. Aylwin onderschept slim de pass. Aylwin heeft problemen om de bal te vangen. Aylwin haalt uit met een fantastische trap. Jansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Vergilov onderschept slim de pass. Vergilov geeft de bal voor. Daar is Kose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuesta rent richting de bal. Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Palomón is nu in balbezit. Jashari verovert de bal door een tackle van achteren. Jashari probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALONSO GS 42%, Hippy 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALONSO GS - Hippy 3:3