Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bisontes FC 2101
Normal Tactiek A
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 36.7
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kafkasoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veverica speelt de bal door. Atakol rent richting de bal. Atakol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Świerczok verovert de bal door een tackle van achteren. Barczak is nu in balbezit. Barczak passt de bal in één keer door. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Petronacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak rent richting de bal. Barczak passt de bal met de wreef. Atakol rent richting de bal. Atakol draait met de bal, schiet en ... Camisani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bancalari controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wenten de bal. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai passt de bal zonder na te denken. Barczak rent richting de bal. Barczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bisontes FC - 2101 0:1

25e minuut.
Barczak verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczok probeert naar een medespeler te passen. Daar is Atakol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atakol schiet op doel. Camisani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bisontes FC - 2101 0:2

29e minuut.
Bancalari rent richting de bal. Bancalari geeft een hoge lob. Cebula speelt de bal door. Kornai rent richting de bal. Kornai geeft een hoge lob. Camisani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kornai met de inworp. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol passt de bal zonder na te denken. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Zamora de bal. Veverica onderschept slim de pass. Veverica probeert naar een medespeler te passen. Barczak is nu in balbezit. Barczak haalt uit met een fantastische trap. Camisani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bisontes FC - 2101 0:3

41e minuut.
Kornai geeft de bal voor. Atakol heeft problemen om de bal te vangen. Barczak is nu in balbezit. Barczak draait met de bal, schiet en ... Camisani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bisontes FC - 2101 0:4

44e minuut.
Cebula is nu in balbezit. Cebula passt de bal met de wreef. Kafkasoğlu speelt de bal door. Barczak is nu in balbezit. Barczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bisontes FC 79%, 2101 21%.
Bisontes FC - 2101 0:4

46e minuut.
Karayağız komt het veld opgelopen. Buzek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Veverica rent richting de bal. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok passt de bal zonder na te denken. Daar is Karayağız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karayağız haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cebula passt de bal zonder na te denken. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai passt de bal in één keer door. Karayağız is nu in balbezit. Karayağız schiet op doel. Paal!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wenten met de inworp. Veverica speelt de bal door. Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayağız haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Buitenspel voor Inchauspe. Goede buitenspelval van de verdediging. Sardino komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Veverica heeft problemen om de bal te vangen. Veverica speelt de bal door. Parker is nu in balbezit. Karayağız verovert de bal door een tackle van achteren. Karayağız haalt uit met een fantastische trap. Camisani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bisontes FC - 2101 0:5

78e minuut.
Bancalari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kornai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atakol is nu in balbezit. Atakol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Polosecki geeft een lange en hoge pass. Kafkasoğlu rent richting de bal. Kafkasoğlu probeert naar een medespeler te passen. Atakol rent richting de bal. Atakol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kafkasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkasoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zamora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figueroa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Buzek met een harde bal richting middenveld. Karayağız kopt de bal weg. Atakol is nu in balbezit. Atakol schiet op doel. Camisani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bisontes FC - 2101 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bisontes FC 73%, 2101 27%.
Bisontes FC - 2101 0:6