Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hippy Bisontes FC
5-3-2 A Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
64 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 17.7
incredible Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Angélico speelt de bal door. Barbadillo heeft problemen om de bal te vangen. Petronacci rent richting de bal. Barbadillo verovert de bal door een tackle van achteren. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bancalari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camisani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 1:0

3e minuut.
Wenulef geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dvulyat met een snelle inworp. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Angélico kopt de bal weg. Klungelig pakt Caire de bal. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin haalt uit met een fantastische trap. Camisani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 2:0

7e minuut.
Zamora rent richting de bal. Grozdanovski onderschept slim de pass. Grozdanovski passt de bal zonder na te denken. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wenulef is nu in balbezit. Wenulef geeft een hoge lob. Dvulyat met een sublieme pass. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 3:0

11e minuut.
Barbadillo verovert de bal door een tackle van achteren. Barbadillo passt de bal in één keer door. Aylwin rent richting de bal. Aylwin draait met de bal, schiet en ... Camisani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 4:0

13e minuut.
Vino kopt de bal weg. Caire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Camisani trapt de bal weg van het doel. Daar is Cogliandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cogliandro met een sublieme pass. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 5:0

15e minuut.
Polosecki probeert naar een medespeler te passen. Dvulyat rent richting de bal. Dvulyat passt de bal zonder na te denken. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Jashari is nu in balbezit. Jashari speelt de bal door. Angélico probeert naar een medespeler te passen. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. Camisani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Parker de bal. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. Parker probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 6:0

19e minuut.
Vino probeert naar een medespeler te passen. Angélico is nu in balbezit. Angélico speelt de bal door. Klungelig pakt Barbadillo de bal. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 7:0

19e minuut.
Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Inchauspe de bal. Petronacci is nu in balbezit. Barbadillo verovert de bal door een tackle van achteren. Barbadillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cogliandro kopt de bal weg. Dvulyat is nu in balbezit. Dvulyat geeft de bal voor. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. Camisani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bancalari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angélico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo schiet op doel. Camisani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 8:0

22e minuut.
Angélico is nu in balbezit. Angélico met een sublieme pass. Dvulyat speelt de bal door. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... Camisani bokst de bal weg.

25e minuut.
Angélico speelt de bal door. Dvulyat rent richting de bal. Dvulyat passt de bal zonder na te denken. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cogliandro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barbadillo de bal onder controle te krijgen. Petronacci rent richting de bal. Barbadillo verovert de bal door een tackle van achteren. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Angélico bereikt de bal nog maar net als eerste. Angélico met een sublieme pass. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dvulyat speelt de bal door. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin passt de bal zonder na te denken. Barbadillo heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 9:0

32e minuut.
Cogliandro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Parker de bal. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Parker de bal onder controle te krijgen. Camisani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Angélico zal de hoekschop nemen. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 10:0

33e minuut.
Inchauspe rent richting de bal. Barbadillo onderschept slim de pass. Barbadillo passt de bal zonder na te denken. Aylwin rent richting de bal. Aylwin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Parker de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Angélico geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Camisani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aylwin rent richting de bal. Aylwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 11:0

37e minuut.
Aylwin onderschept slim de pass. Aylwin passt de bal met de wreef. Daar is Barbadillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Caire bereikt de bal nog maar net als eerste. Angélico verovert de bal door een tackle van achteren. Angélico met een sublieme pass. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 12:0

41e minuut.
Angélico passt de bal met de wreef. Cogliandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogliandro passt de bal met de wreef. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Polosecki is nu in balbezit. Aylwin verovert de bal door een tackle van achteren. Aylwin passt de bal in één keer door. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Camisani met een sublieme pass. Inworp. Angélico met een snelle inworp. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 14%, Bisontes FC 86%.
Hippy - Bisontes FC 12:0

47e minuut.
Aylwin probeert naar een medespeler te passen. Bancalari heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... Camisani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 13:0

47e minuut.
Inchauspe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petronacci de bal. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 14:0

54e minuut.
Grozdanovski geeft de bal voor. Barbadillo kopt de bal weg. Aylwin is nu in balbezit. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 15:0

56e minuut.
Cogliandro passt de bal zonder na te denken. Dvulyat probeert naar een medespeler te passen. Aylwin rent richting de bal. Aylwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 16:0

56e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Zamora rent richting de bal. Aylwin onderschept slim de pass. Aylwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Barbadillo de bal onder controle te krijgen. Bancalari rent richting de bal. Barbadillo verovert de bal door een tackle van achteren. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 17:0

63e minuut.
Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin geeft een lange en hoge pass. Wenulef is nu in balbezit. Barbadillo onderschept slim de pass. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mendanha onderschept slim de pass. Mendanha probeert naar een medespeler te passen. Angélico speelt de bal door. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Camisani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Inworp. Zamora met een snelle inworp. Grozdanovski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aylwin de bal. Aylwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dvulyat probeert naar een medespeler te passen. Angélico speelt de bal door. Daar is Parker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aylwin rent richting de bal. Aylwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 18:0

73e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Aylwin verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Angélico geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barbadillo springt en kopt de bal. Camisani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 19:0

75e minuut.
Dvulyat heeft problemen om de bal te vangen. Dvulyat passt de bal in één keer door. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin draait met de bal, schiet en ... Bancalari probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vergilov kopt de bal weg. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cogliandro onderschept slim de pass. Cogliandro speelt de bal door. Aylwin rent richting de bal. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... Camisani bokst de bal weg. Daar is Parker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 20:0

79e minuut.
Aylwin kopt de bal weg. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker is nu in balbezit. Aylwin verovert de bal door een tackle van achteren. Aylwin schiet op doel. Camisani bokst de bal weg.

80e minuut.
Grozdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanovski geeft een hoge lob. Wenulef rent richting de bal. Barbadillo onderschept slim de pass. Barbadillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cogliandro speelt de bal door. Angélico rent richting de bal. Angélico passt de bal met de wreef. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Camisani met een harde bal richting middenveld. Caire kopt de bal weg. Aylwin rent richting de bal. Aylwin haalt uit met een fantastische trap. Camisani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mendanha is nu in balbezit. Mendanha geeft een lange en hoge pass. Aylwin rent richting de bal. Aylwin draait met de bal, schiet en ... Camisani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 21:0

85e minuut.
Inchauspe speelt de bal door. Klungelig pakt Figueroa de bal. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin schiet op doel. Petronacci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camisani speelt de bal door. Angélico speelt de bal door. Aylwin heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dvulyat rent richting de bal. Dvulyat met een sublieme pass. Barbadillo heeft problemen om de bal te vangen. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Camisani trapt de bal weg. Cogliandro kopt de bal weg. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Polosecki heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Aylwin de bal. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wenulef heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo schiet op doel. Camisani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Bisontes FC 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 12%, Bisontes FC 88%.
Hippy - Bisontes FC 22:0