Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marianao FC Future-Stars
Save Players Tactiek Esquinas
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 39.5
average Schieten average
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Cuervo geeft een hoge lob. Inworp. Padilla met de inworp. Demiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiguel schiet op doel. Wojdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrera met een snelle inworp. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel. Wojdyga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Future-Stars 0:1

22e minuut.
Cuervo rent richting de bal. Silva is nu in balbezit. Cuervo is nu in balbezit. Silva onderschept slim de pass. Silva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Maqueira passt de bal zonder na te denken. Gallardo met een sublieme pass. Cuervo heeft problemen om de bal te vangen. Cuervo schiet op doel. Wojdyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Future-Stars 0:2

33e minuut.
Padilla met de inworp. Padilla rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero haalt uit met een fantastische trap. Wojdyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Montero passt de bal in één keer door. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo met een sublieme pass. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira draait met de bal, schiet en ... Wojdyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Future-Stars 0:3

43e minuut.
Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montero is nu in balbezit. Padilla rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero draait met de bal, schiet en ... Wojdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marianao FC 58%, Future-Stars 42%.
Marianao FC - Future-Stars 0:3

46e minuut.
Chaviano is nu in balbezit. Chaviano passt de bal zonder na te denken. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Montero de bal. Montero schiet op doel. Wojdyga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Abad onderschept slim de pass. Abad speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Future-Stars 0:4

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montero neemt de hoekschop. Panagoulis is nu in balbezit. Panagoulis draait met de bal, schiet en ... Wojdyga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Future-Stars 0:5

80e minuut.
Doeltrap. Casanova met een harde bal richting middenveld. Gallardo kopt de bal weg. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Wojdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. Wojdyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Future-Stars 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marianao FC 56%, Future-Stars 44%.
Marianao FC - Future-Stars 0:6