Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Machanical Orange Cuban Soccer Academy
MACH 53W1-0M Tactiek Esquinas
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 38.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Tabares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trillo probeert naar een medespeler te passen. Acevedo rent richting de bal. Gawinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinek draait met de bal, schiet en ... Baños probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gawinek is nu in balbezit. Gawinek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montes de Oca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delivorias is nu in balbezit. Delivorias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 1:1

15e minuut.
Delivorias speelt de bal door. Tabares rent richting de bal. Gawinek rent richting de bal. Gawinek draait met de bal, schiet en ... Baños werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 2:1

17e minuut.
Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños geeft een hoge lob. Tabares rent richting de bal. Tabares haalt uit met een fantastische trap. Montes de Oca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 2:2

23e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinek rent richting de bal. Gawinek haalt uit met een fantastische trap. Baños maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 3:2

41e minuut.
Gawinek probeert de bal met de borst te controleren. Gawinek met een sublieme pass. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machanical Orange 44%, Cuban Soccer Academy 56%.
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 4:2

46e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Delivorias rent richting de bal. Delivorias probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machín met de inworp. Gawinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trillo onderschept slim de pass. Trillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trillo is nu in balbezit. Trillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 4:3

53e minuut.
Montes de Oca trapt de bal weg van het doel. Inworp. Trillo met de inworp. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Baños verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Delivorias met een sublieme pass. Trillo met een sublieme pass. Morgado rent richting de bal. Daar is Morgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgado draait met de bal, schiet en ... Montes de Oca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 4:4

69e minuut.
Gawinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinek maakt een afschuwelijke overtreding. Gawinek krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Tabares geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Willis is nu in balbezit. Trillo onderschept slim de pass. Trillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Baños probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Montes de Oca met een snelle inworp. Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trillo schiet op doel. Montes de Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu geeft een lange en hoge pass. Willis is nu in balbezit. Trillo onderschept slim de pass. Trillo draait met de bal, schiet en ... Montes de Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estévez is nu in balbezit. Estévez geeft een lange en hoge pass. Daar is Willis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trillo is nu in balbezit. Trillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machanical Orange 52%, Cuban Soccer Academy 48%.
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 4:5