Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Agustín FC FC Versalles
Esquinao Tactiek Alkilao
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 53.6
good Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Carvajal geeft een lange en hoge pass. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek passt de bal in één keer door. Estévez probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Iser de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 0:1

5e minuut.
Rios met de inworp. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Coin onderschept slim de pass. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Iser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Castro rent richting de bal. Pierini is nu in balbezit. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Iser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 0:2

17e minuut.
Crespo met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beatón met een snelle inworp. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ... Iser bokst de bal weg. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 0:3

23e minuut.
Doeltrap. Crespo trapt de bal weg. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Iser probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 0:4

26e minuut.
Estévez probeert naar een medespeler te passen. Iser speelt de bal door. Przeczek rent richting de bal. Przeczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 1:4

28e minuut.
Rios met een sublieme pass. Daar is Pierini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De la Rosa met een snelle inworp. Przeczek rent richting de bal. Daar is Przeczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przeczek draait met de bal, schiet en ... Crespo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 2:4

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vélez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Agustín FC 52%, FC Versalles 48%.
San Agustín FC - FC Versalles 2:4

46e minuut.
Rios speelt de bal door. Przeczek rent richting de bal. De la Rosa is nu in balbezit. Przeczek onderschept slim de pass. Przeczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Iser geeft een lange en hoge pass. Przeczek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Iser de bal onder controle te krijgen. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 2:5

51e minuut.
Cervantes speelt de bal door. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez haalt uit met een fantastische trap. Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 3:5

54e minuut.
Toscano met een sublieme pass. Klungelig pakt De la Rosa de bal. Estévez onderschept slim de pass. Estévez draait met de bal, schiet en ... Vélez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 4:5

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vélez niet meer kan verder spelen. Tussen komt het veld opgelopen. De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Rios heeft problemen om de bal te vangen. Rios probeert naar een medespeler te passen. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa draait met de bal, schiet en ... Iser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Przeczek passt de bal zonder na te denken. Pierini bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek onderschept slim de pass. Przeczek schiet op doel. Tussen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tussen trapt de bal weg van het doel. Valdés kopt de bal weg. Klungelig pakt Valdés de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 4:6

75e minuut.
Rios rent richting de bal. Rios speelt de bal door. Alarcón speelt de bal door. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 4:7

77e minuut.
Przeczek met een sublieme pass. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez met een sublieme pass. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa haalt uit met een fantastische trap. Iser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, De la Rosa zal de hoekschop nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toscano met de inworp. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Estévez is nu in balbezit. Estévez speelt de bal door. Iser speelt de bal door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Versalles 4:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Agustín FC 53%, FC Versalles 47%.
San Agustín FC - FC Versalles 4:8