Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panda-land F.C. San Carlos Team
... Tactiek Liarly
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 47.1
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Machado probeert naar een medespeler te passen. Degabriele rent richting de bal. Degabriele passt de bal in één keer door. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Orland met de inworp. Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Degabriele met een sublieme pass. Miceli is nu in balbezit. Miceli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panda-land F.C. - San Carlos Team 1:0

31e minuut.
Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker geeft een hoge lob. Rossi heeft problemen om de bal te vangen. Urzay bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Miceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Miceli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Greenwood de bal onder controle te krijgen. Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panda-land F.C. 55%, San Carlos Team 45%.
Panda-land F.C. - San Carlos Team 1:0

46e minuut.
Urzay rent richting de bal. Miceli verovert de bal door een tackle van achteren. Miceli met een sublieme pass. Klungelig pakt Petrocochino de bal. Petrocochino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Spencer passt de bal zonder na te denken. Rossi is nu in balbezit. Rossi speelt de bal door. Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Orland geeft een lange en hoge pass. Castro kopt de bal weg. Urzay bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzay draait met de bal, schiet en ... Peralta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panda-land F.C. - San Carlos Team 1:1

74e minuut.
Spencer speelt de bal door. Miceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Miceli passt de bal in één keer door. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Machado passt de bal met de wreef. Cremona probeert naar een medespeler te passen. Degabriele met een sublieme pass. Petrocochino rent richting de bal. Petrocochino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda-land F.C. - San Carlos Team 2:1

89e minuut.
Atance passt de bal in één keer door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal zonder na te denken. Brizuela rent richting de bal. Brizuela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panda-land F.C. 53%, San Carlos Team 47%.
Panda-land F.C. - San Carlos Team 2:1