Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNAC F.C. Jiskra Strážnice
ACERO Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 19
solid Schieten weak
good Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Cervantes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hluchý de bal. Díaz García rent richting de bal. Díaz García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Balán geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siow met een snelle inworp. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... Božek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Balán de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Siow geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Monge kopt de bal weg. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Siow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palma probeert naar een medespeler te passen. Díaz García is nu in balbezit. Díaz García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Jiskra Strážnice 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Schuster de bal. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes geeft een lange en hoge pass. Díaz García is nu in balbezit. Díaz García schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Monge kopt de bal weg. Klungelig pakt Díaz García de bal. Balán rent richting de bal. Díaz García verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz García draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Díaz García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siow is nu in balbezit. Siow geeft een lange en hoge pass. Díaz García maakt een snoekduik en kopt de bal. Božek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Jiskra Strážnice 2:0

30e minuut.
Díaz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge is nu in balbezit. Monge passt de bal zonder na te denken. Díaz García heeft problemen om de bal te vangen. Díaz García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Monge verovert de bal door een tackle van achteren. Monge speelt de bal door. Díaz García rent richting de bal. Díaz García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Jiskra Strážnice 3:0

35e minuut.
Božek trapt de bal weg van het doel. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes geeft een lange en hoge pass. Díaz García is nu in balbezit. Díaz García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Božek trapt de bal weg van het doel. Siow kopt de bal weg. Daar is Díaz García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz García schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dahlgran kopt de bal weg. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Palma speelt de bal door. Díaz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz García haalt uit met een fantastische trap. Božek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Božek probeert naar een medespeler te passen. Kundrát kopt de bal weg. Kálal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Díaz García rent richting de bal. Díaz García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 13%, Jiskra Strážnice 87%.
UNAC F.C. - Jiskra Strážnice 3:0

46e minuut.
Kálal rent richting de bal. Palma onderschept slim de pass. Palma passt de bal in één keer door. Díaz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz García schiet op doel. Božek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Pachman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siow met de inworp. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes met een sublieme pass. Siow probeert naar een medespeler te passen. Díaz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz García haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Monge verovert de bal door een tackle van achteren. Monge geeft een lange en hoge pass. Hluchý controleert de bal met de borst. Monge rent richting de bal. Monge haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Palma met een sublieme pass. Siow is nu in balbezit. Siow geeft een lange en hoge pass. Díaz García heeft problemen om de bal te vangen. Díaz García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Siow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma geeft een lange en hoge pass. Hluchý controleert de bal met de borst. Díaz García is nu in balbezit. Božek bokst de bal weg.

57e minuut.
Schuster rent richting de bal. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Siow speelt de bal door. Díaz García heeft problemen om de bal te vangen. Díaz García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Siow is nu in balbezit. Siow probeert naar een medespeler te passen. Balán rent richting de bal. Díaz García onderschept slim de pass. Díaz García draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Monge rent richting de bal. Monge speelt de bal door. Díaz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Jiskra Strážnice 4:0

70e minuut.
Roldán rent richting de bal. Monge geeft een lange en hoge pass. Díaz García is nu in balbezit. Díaz García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Jiskra Strážnice 5:0

78e minuut.
Monge speelt de bal door. Díaz García rent richting de bal. Hluchý rent richting de bal. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap. Božek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Monge geeft een hoge lob. Siow met een sublieme pass. Daar is Balán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz García rent richting de bal. Díaz García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Jiskra Strážnice 6:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hluchý de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Balán geeft een hoge lob. Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán geeft de bal voor. Klungelig pakt Palma de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Božek trapt de bal weg van het doel. Siow kopt de bal weg. Díaz García heeft problemen om de bal te vangen. Díaz García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Jiskra Strážnice 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 13%, Jiskra Strážnice 87%.
UNAC F.C. - Jiskra Strážnice 7:0