Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiskra Strážnice UNAC F.C.
Normal Tactiek ACERO
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 46.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Caruso speelt de bal door. Sangronis is nu in balbezit. Balán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sangronis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caruso legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:1

5e minuut.
Krpec rent richting de bal. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:2

6e minuut.
Helšus onderschept slim de pass. Caruso onderschept slim de pass. Caruso probeert naar een medespeler te passen. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kálal bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso onderschept slim de pass. Caruso speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Hluchý geeft een lange en hoge pass. Inworp. Monge met de inworp. Caruso is nu in balbezit. Caruso geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:3

21e minuut.
Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hluchý rent richting de bal. Hluchý geeft een hoge lob. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:4

25e minuut.
Caruso passt de bal met de wreef. Roldán rent richting de bal. Roldán probeert naar een medespeler te passen. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Božek bokst de bal weg.

27e minuut.
Hluchý bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso verovert de bal door een tackle van achteren. Caruso speelt de bal door. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Božek probeert naar een medespeler te passen. Roldán met een sublieme pass. Daar is Villarán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:5

29e minuut.
Daar is Dahlgran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Caruso probeert naar een medespeler te passen. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:6

31e minuut.
Helšus is nu in balbezit. Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán met een sublieme pass. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:7

34e minuut.
Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Villarán is nu in balbezit. Villarán geeft een hoge lob. Monge rent richting de bal. Monge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Schuster kopt de bal weg. Klungelig pakt Helšus de bal. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel. Balán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Božek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Balán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Cervantes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarán speelt de bal door. Caruso is nu in balbezit. Caruso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Villarán passt de bal zonder na te denken. Pachman rent richting de bal. Sangronis onderschept slim de pass. Sangronis schiet op doel. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:8

43e minuut.
Klungelig pakt Monge de bal. Monge passt de bal met de wreef. Daar is Sangronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 86%, UNAC F.C. 14%.
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:9

47e minuut.
Caruso geeft een hoge lob. Kálal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kálal speelt de bal door. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Hluchý kopt de bal weg. Monge bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge passt de bal zonder na te denken. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Villarán is nu in balbezit. Villarán geeft de bal voor. Monge heeft problemen om de bal te vangen. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Schuster heeft problemen om de bal te vangen. Cervantes rent richting de bal. Cervantes passt de bal met de wreef. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Božek bokst de bal weg.

55e minuut.
Cervantes met een sublieme pass. Roldán geeft een lange en hoge pass. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:10

56e minuut.
Caruso is nu in balbezit. Caruso geeft de bal voor. Hluchý verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Monge geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Božek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kálal heeft problemen om de bal te vangen. Villarán rent richting de bal. Villarán passt de bal in één keer door. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Villarán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarán speelt de bal door. Sangronis is nu in balbezit. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:11

65e minuut.
Klungelig pakt Cervantes de bal. Cervantes met een sublieme pass. Kálal heeft problemen om de bal te vangen. Caruso rent richting de bal. Caruso geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sangronis is nu in balbezit. Paal! Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:12

66e minuut.
Balán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villarán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Villarán kopt de bal weg. Caruso is nu in balbezit. Caruso passt de bal zonder na te denken. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Monge rent richting de bal. Monge geeft een lange en hoge pass. Kálal rent richting de bal. Caruso verovert de bal door een tackle van achteren. Caruso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Sangronis is nu in balbezit. Sangronis passt de bal in één keer door. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:13

81e minuut.
Villarán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hluchý de bal. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:14

83e minuut.
Kálal rent richting de bal. Villarán verovert de bal door een tackle van achteren. Villarán met een sublieme pass. Klungelig pakt Sangronis de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Božek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Božek trapt de bal weg. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes passt de bal met de wreef. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Božek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Villarán met een snelle inworp. Daar is Caruso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kálal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kálal geeft een hoge lob. Cervantes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Božek trapt de bal weg van het doel. Villarán kopt de bal weg. Balán rent richting de bal. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 87%, UNAC F.C. 13%.
Jiskra Strážnice - UNAC F.C. 0:14