Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Carlos Team UNAC F.C.
Liarly Tactiek ACERO
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten very good
average Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Sangronis is nu in balbezit. Machado rent richting de bal. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Moen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Monge is nu in balbezit. Monge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - UNAC F.C. 0:1

6e minuut.
Palma passt de bal zonder na te denken. Monge heeft problemen om de bal te vangen. Monge geeft een lange en hoge pass. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tucker met de inworp. Castro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palma. Palma krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cervantes speelt de bal door. Villarán is nu in balbezit. Villarán probeert naar een medespeler te passen. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cervantes heeft problemen om de bal te vangen. Urzay is nu in balbezit. Cervantes is nu in balbezit. Atance verovert de bal door een tackle van achteren. Atance passt de bal met de wreef. Mulanovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Monge passt de bal in één keer door. Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán passt de bal met de wreef. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Carlos Team 60%, UNAC F.C. 40%.
San Carlos Team - UNAC F.C. 0:1

60e minuut.
Penkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atance de bal. Cervantes begaat een overtreding. Cervantes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Carlos Team 73%, UNAC F.C. 27%.
San Carlos Team - UNAC F.C. 0:1