Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-27 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Điểm Tựa...!
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4081
Happy Family Thor Waterschei
#SK-001 Tactiek 5-3-2 Wingback
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 43.1
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Timmer passt de bal zonder na te denken. Pohlers heeft problemen om de bal te vangen. Pohlers probeert naar een medespeler te passen. Hùng is nu in balbezit. Hùng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Denayer geeft een hoge lob. Cabranes Llavona kopt de bal weg. Pohlers probeert naar een medespeler te passen. Hùng rent richting de bal. Hùng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Evertson rent richting de bal. Pănican verovert de bal door een tackle van achteren. Pănican passt de bal in één keer door. Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng draait met de bal, schiet en ... Hoogeveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pisan rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pohlers passt de bal zonder na te denken. Hùng rent richting de bal. Hùng passt de bal met de wreef. Timmer is nu in balbezit. Timmer draait met de bal, schiet en ... Hoogeveen bokst de bal weg.

16e minuut.
Ðức Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert onderschept slim de pass. Wollaert passt de bal zonder na te denken. Stephen is nu in balbezit. Stephen schiet op doel. Yağın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Thor Waterschei 0:1

20e minuut.
Pisan springt en kopt de bal. Deschuytter kan de bal niet met de borst controleren. Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng schiet op doel. Hoogeveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Happy Family - Thor Waterschei 1:1

20e minuut.
Hùng passt de bal met de wreef. Pănican speelt de bal door. Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer geeft de bal voor. Pisan maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoogeveen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Denayer geeft een hoge lob. Winiecki is nu in balbezit. Stephen verovert de bal door een tackle van achteren. Stephen draait met de bal, schiet en ... Yağın werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Timmer met een snelle inworp. Pănican is nu in balbezit. Pănican geeft een hoge lob. Daar is Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Thor Waterschei 2:1

44e minuut.
Evertson rent richting de bal. Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Hùng passt de bal met de wreef. Pisan is nu in balbezit. Pisan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Thor Waterschei 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 25%, Thor Waterschei 75%.
Happy Family - Thor Waterschei 3:1

48e minuut.
Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright onderschept slim de pass. Wright geeft een lange en hoge pass. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Thor Waterschei 3:2

54e minuut.
Cabranes Llavona kopt de bal weg. Daar is Pisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Hùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Timmer geeft de bal voor. Pisan krijgt zijn hoofd ertegen. Hùng kopt de bal weg. Pisan is nu in balbezit. Pisan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pohlers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlers passt de bal zonder na te denken. Daar is Nworgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisan is nu in balbezit. Pisan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Thor Waterschei 4:2

60e minuut.
Pănican speelt de bal door. Timmer is nu in balbezit. Timmer passt de bal zonder na te denken. Hùng is nu in balbezit. Hùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pănican verovert de bal door een tackle van achteren. Pănican geeft de bal voor. Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Thor Waterschei 5:2

77e minuut.
Pohlers speelt de bal door. Timmer met een sublieme pass. Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Meester de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Evertson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is de la Hoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagemakers verovert de bal door een tackle van achteren. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Yağın bokst de bal weg. Stephen rent richting de bal. Stephen draait met de bal, schiet en ... Yağın probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Daar is Kozić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert heeft problemen om de bal te vangen. Wollaert schiet op doel. Yağın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Thor Waterschei 5:3

87e minuut.
Pănican speelt de bal door. Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer passt de bal met de wreef. Hùng rent richting de bal. Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pănican met een sublieme pass. Timmer rent richting de bal. Timmer geeft een hoge lob. Hùng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Thor Waterschei 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 36%, Thor Waterschei 64%.
Happy Family - Thor Waterschei 6:3