Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barzot Team ARMATA AZZURRA
calend Tactiek Ammuinissima610
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 52.9
good Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Grippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grippo geeft een hoge lob. Dermul probeert naar een medespeler te passen. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır draait met de bal, schiet en ... Sudati bokst de bal weg.

4e minuut.
Haukilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukilahti geeft de bal voor. Klungelig pakt Circio de bal. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría schiet op doel. Sudati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kámán geeft de bal voor. Echeverría kopt de bal weg. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Circio de bal. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - ARMATA AZZURRA 0:1

13e minuut.
Kámán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haukilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukilahti speelt de bal door. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Senderos geeft de bal voor. Klungelig pakt Şanalır de bal. Haukilahti probeert naar een medespeler te passen. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría draait met de bal, schiet en ... Sudati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Arnosti is nu in balbezit. Şanalır verovert de bal door een tackle van achteren. Grippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır rent richting de bal. Şanalır schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Sudati trapt de bal weg van het doel. Ntavatzis kopt de bal weg. Şanalır rent richting de bal. Şanalır schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kámán passt de bal in één keer door. Echeverría met een sublieme pass. Grippo rent richting de bal. Şanalır onderschept slim de pass. Şanalır draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kámán verovert de bal door een tackle van achteren. Kámán geeft een hoge lob. Daar is Spiota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır draait met de bal, schiet en ... Sudati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ntavatzis speelt de bal door. Şanalır is nu in balbezit. Frau rent richting de bal. Şanalır verovert de bal door een tackle van achteren. Şanalır haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Haukilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukilahti passt de bal zonder na te denken. Chilò onderschept slim de pass. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır draait met de bal, schiet en ... Sudati bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - ARMATA AZZURRA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 75%, ARMATA AZZURRA 25%.
Barzot Team - ARMATA AZZURRA 0:2

48e minuut.
Sudati trapt de bal weg van het doel. Chilò kopt de bal weg. Senderos geeft een lange en hoge pass. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sudati trapt de bal weg van het doel. Haukilahti kopt de bal weg. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ntavatzis zal de hoekschop nemen. Chilò bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - ARMATA AZZURRA 0:3

53e minuut.
Kámán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámán passt de bal zonder na te denken. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır schiet op doel. Sudati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - ARMATA AZZURRA 0:4

54e minuut.
Kámán passt de bal in één keer door. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría passt de bal zonder na te denken. Şanalır rent richting de bal. Şanalır haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Echeverría geeft de bal voor. Spiota kopt de bal weg. Daar is Frau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır draait met de bal, schiet en ... Sudati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Haukilahti passt de bal zonder na te denken. Echeverría rent richting de bal. Tosca probeert naar een medespeler te passen. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - ARMATA AZZURRA 0:5

63e minuut.
Senderos geeft een hoge lob. Echeverría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Circio rent richting de bal. Echeverría onderschept slim de pass. Echeverría schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dermul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buratti geeft een lange en hoge pass. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría draait met de bal, schiet en ... Sudati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Haukilahti onderschept slim de pass. Ntavatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spiota. Spiota krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 58%, ARMATA AZZURRA 42%.
Barzot Team - ARMATA AZZURRA 0:5