Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aliumana Fenikso Manbassa
Il Modellino Tactiek Nuovo 4 3 3
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29 gemiddelde waardering 56.5
weak Schieten formidable
adequate Passen excellent
weak Verdedigen solid


2e minuut.
De Miniccio met een snelle inworp. Riverón speelt de bal door. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Celeban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Trombas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trombas met een sublieme pass. Daar is Böhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm draait met de bal, schiet en ... Doglia probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Demarchis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calzavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja onderschept slim de pass. Ostoja schiet op doel. Celeban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Avallone geeft een hoge lob. Inworp. Trombas met een snelle inworp. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Sulicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cofeno rent richting de bal. Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón geeft de bal voor. Ostoja krijgt zijn hoofd ertegen. Celeban bokst de bal weg. Ostoja rent richting de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Celeban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:1

18e minuut.
Agius geeft de bal voor. Pavelescu rent richting de bal. Trombas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombas geeft de bal voor. Ostoja maakt een snoekduik en kopt de bal. Celeban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Avallone met een sublieme pass. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón geeft een lange en hoge pass. Ostoja rent richting de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Celeban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:2

30e minuut.
Sulicki is nu in balbezit. Sulicki passt de bal met de wreef. Böhm rent richting de bal. Böhm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:3

31e minuut.
Demarchis rent richting de bal. Trombas verovert de bal door een tackle van achteren. Trombas geeft de bal voor. Ostoja rent richting de bal. Ostoja schiet op doel. Celeban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:4

32e minuut.
Klungelig pakt Káposzta de bal. Káposzta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ramagli de bal. Ostoja rent richting de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Celeban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sulicki kopt de bal weg. Böhm is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doglia. Doglia krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki passt de bal met de wreef. Mascini rent richting de bal. Böhm onderschept slim de pass. Böhm draait met de bal, schiet en ... Celeban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ostoja de bal. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu schiet op doel. Celeban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Riverón is nu in balbezit. Riverón geeft een lange en hoge pass. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:5

44e minuut.
Ostoja passt de bal in één keer door. Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Trombas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliumana Fenikso 82%, Manbassa 18%.
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:5

47e minuut.
Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu passt de bal zonder na te denken. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombas rent richting de bal. Trombas schiet op doel. Celeban bokst de bal weg. Klungelig pakt Trombas de bal. Trombas met een sublieme pass. Daar is Böhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:6

51e minuut.
Sulicki geeft een lange en hoge pass. Böhm rent richting de bal. Böhm heeft problemen om de bal te vangen. Böhm draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu geeft een hoge lob. Ostoja controleert de bal met de borst. Ostoja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Doeltrap. Celeban trapt de bal weg van het doel. Atzenis kopt de bal weg. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Trombas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombas passt de bal zonder na te denken. Ostoja rent richting de bal. Ostoja draait met de bal, schiet en ... Celeban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:7

62e minuut.
Trombas speelt de bal door. Riverón is nu in balbezit. Riverón passt de bal met de wreef. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja draait met de bal, schiet en ... Celeban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ramagli rent richting de bal. Trombas verovert de bal door een tackle van achteren. Trombas passt de bal met de wreef. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ... Celeban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Trombas is nu in balbezit. Trombas geeft de bal voor. Daar is Böhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:8

70e minuut.
Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón passt de bal in één keer door. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel. Celeban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:9

73e minuut.
Vignole passt de bal zonder na te denken. Riverón is nu in balbezit. Riverón passt de bal zonder na te denken. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Celeban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Sulicki probeert naar een medespeler te passen. Irarrázabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Irarrázabal geeft een lange en hoge pass. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Celeban bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:10

77e minuut.
Böhm geeft een lange en hoge pass. Daar is Ramagli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostoja is nu in balbezit. Ostoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:11

82e minuut.
Sulicki rent richting de bal. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pavelescu rent richting de bal. Trombas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Trombas de bal. Trombas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliumana Fenikso 75%, Manbassa 25%.
Aliumana Fenikso - Manbassa 0:12