Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barzot Team Quartu Sant`Elena
calend Tactiek FP4NOINCROCIA2
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
40 gemiddelde waardering 37.1
good Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


15e minuut.
Ballarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata is nu in balbezit. Scandellari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scandellari krijgt een gele kaart. Cammarata raakt geblesseerd tijdens het duel. Broglio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Petri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - Quartu Sant`Elena 1:0

21e minuut.
Boiangiu geeft de bal voor. Comparini is nu in balbezit. Spiota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comparini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bramerini neemt de penalty, wat een uithaal! Sudati bokst de bal weg. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini schiet op doel. Sudati werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Spiota de bal. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini schiet op doel. Sudati bokst de bal weg.

30e minuut.
Biagini is nu in balbezit. Biagini schiet op doel. Grippo heeft problemen om de bal te vangen. Comparini rent richting de bal. Comparini haalt uit met een fantastische trap. Sudati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biagini is nu in balbezit. Biagini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barzot Team - Quartu Sant`Elena 1:1

32e minuut.
Buitenspel voor Comparini. Goede buitenspelval van de verdediging. Grippo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Na een snelle pass probeert Boccotti de bal onder controle te krijgen. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ballarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Broglio onderschept slim de pass. Broglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - Quartu Sant`Elena 2:1

37e minuut.
Chilò passt de bal met de wreef. Arnosti rent richting de bal. Arnosti geeft een hoge lob. Broglio is nu in balbezit. Broglio haalt uit met een fantastische trap. Petri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Cammarata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filolungo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 46%, Quartu Sant`Elena 54%.
Barzot Team - Quartu Sant`Elena 2:1

46e minuut.
Ballarino geeft een hoge lob. Comparini kopt de bal weg. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini rent richting de bal. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barzot Team - Quartu Sant`Elena 2:2

48e minuut.
Scandellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandellari geeft een hoge lob. Chilò kan de bal niet met de borst controleren. Biagini rent richting de bal. Biagini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Circio bereikt de bal nog maar net als eerste. Circio passt de bal in één keer door. Filolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filolungo haalt uit met een fantastische trap. Petri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - Quartu Sant`Elena 3:2

65e minuut.
Petri rent richting de bal. Tosca verovert de bal door een tackle van achteren. Tosca geeft een hoge lob. Frau is nu in balbezit. Frau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - Quartu Sant`Elena 4:2

68e minuut.
Tosca probeert naar een medespeler te passen. Ballarino rent richting de bal. Ballarino geeft de bal voor. Frau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau geeft een lange en hoge pass. Petri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Chilò onderschept slim de pass. Chilò geeft een hoge lob. Arnosti rent richting de bal. Arnosti draait met de bal, schiet en ... Petri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - Quartu Sant`Elena 5:2

77e minuut.
Ballarino verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu speelt de bal door. Biagini rent richting de bal. Biagini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Scandellari geeft de bal voor. Inworp. Frau met een snelle inworp. Arnosti rent richting de bal. Arnosti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 43%, Quartu Sant`Elena 57%.
Barzot Team - Quartu Sant`Elena 5:2