Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 19:16
  • Competitiewedstrijd: Il giornalieno
  • Stadion: Filadelfia
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2920
Utah Pumas LT
555-4312 Tactiek pumtwoz
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 59
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa passt de bal in één keer door. Mina Mina rent richting de bal. Mina Mina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arienti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Cargnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnel passt de bal met de wreef. Pajello bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia onderschept slim de pass. Femia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simionato rent richting de bal. Simionato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bisaro zal de hoekschop nemen. Gavalas probeert de bal met de borst te controleren. Cargnel is nu in balbezit. Cargnel haalt uit met een fantastische trap. Pajello probeert de bal met de borst te controleren. Beuckert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Inworp. Mattos met een snelle inworp. Almanno rent richting de bal. Póta rent richting de bal. Póta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arienti met een harde bal richting middenveld. Mattos kopt de bal weg. Póta is nu in balbezit. Póta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Viglini kopt de bal weg. Cargnel heeft problemen om de bal te vangen. Cargnel passt de bal zonder na te denken. Simionato is nu in balbezit. Simionato haalt uit met een fantastische trap. Beuckert bokst de bal weg.

16e minuut.
Femia bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia onderschept slim de pass. Femia haalt uit met een fantastische trap. Beuckert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Pumas LT 0:1

17e minuut.
Cargnel passt de bal in één keer door. Simionato is nu in balbezit. Simionato passt de bal zonder na te denken. Femia is nu in balbezit. Femia schiet op doel. Beuckert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Denci passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Póta de bal. Póta met een sublieme pass. Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina Mina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Cargnel kopt de bal weg. Pajello heeft problemen om de bal te vangen. Simionato is nu in balbezit. Simionato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Pumas LT 0:2

24e minuut.
Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina Mina met een sublieme pass. Mascini rent richting de bal. Preoteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Viglini de bal. Arienti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Preoteasa is nu in balbezit. Gavalas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Preoteasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Preoteasa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Arienti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Pumas LT 1:2

34e minuut.
Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Geytere. Simionato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simionato komt bij de bal en schiet. Beuckert probeert naar een medespeler te passen. Dib kopt de bal weg. Bisaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Almanno speelt de bal door. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos geeft de bal voor. Mina Mina maakt een snoekduik en kopt de bal. Arienti bokst de bal weg.

44e minuut.
Merzagora is nu in balbezit. Merzagora passt de bal in één keer door. Cargnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnel geeft de bal voor. Femia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 53%, Pumas LT 47%.
Utah - Pumas LT 1:2

46e minuut.
Qafarzadə komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vassetta is nu in balbezit. Vassetta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mattos met een snelle inworp. Póta geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qafarzadə controleert de bal met de borst. Mascini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Utah - Pumas LT 2:2

48e minuut.
Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzagora begaat een overtreding. Simionato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gavalas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bisaro rent richting de bal. Bisaro schiet op doel. Beuckert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

50e minuut.
Cargnel geeft een lange en hoge pass. Dib kopt de bal weg. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Femia bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mattos probeert naar een medespeler te passen. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə passt de bal met de wreef. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mattos rent richting de bal. Inworp. Bisaro met de inworp. Femia rent richting de bal. Femia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santiago geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisaro met een snelle inworp. Femia rent richting de bal. Femia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Femia rent richting de bal. Femia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Pumas LT 2:3

60e minuut.
Simionato schiet op doel. Na een snelle pass probeert Santiago de bal onder controle te krijgen. Bisaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaro geeft de bal voor. Simionato krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mattos met de inworp. Póta rent richting de bal. Póta geeft een lange en hoge pass. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. Arienti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Vassetta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Almanno met een snelle inworp. Mattos geeft een hoge lob. Qafarzadə krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gavalas probeert naar een medespeler te passen. Cargnel rent richting de bal. Cargnel probeert naar een medespeler te passen. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

70e minuut.
Bisaro heeft problemen om de bal te vangen. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib passt de bal met de wreef. Bisaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaro draait met de bal, schiet en ... Beuckert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Preoteasa probeert naar een medespeler te passen. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə passt de bal zonder na te denken. Póta rent richting de bal. Póta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gavalas probeert naar een medespeler te passen. Cargnel heeft problemen om de bal te vangen. Cargnel geeft de bal voor. Femia krijgt zijn hoofd ertegen. Beuckert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Pumas LT 2:4

77e minuut.
Gavalas speelt de bal door. Bisaro heeft problemen om de bal te vangen. Voyeux rent richting de bal. Bisaro verovert de bal door een tackle van achteren. Bisaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Preoteasa probeert naar een medespeler te passen. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta speelt de bal door. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gavalas speelt de bal door. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib passt de bal in één keer door. Bisaro rent richting de bal. Bisaro geeft de bal voor. Beuckert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 57%, Pumas LT 43%.
Utah - Pumas LT 2:4