Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aliumana Fenikso ARMATA AZZURRA
Il Modellino Tactiek Ammuinissima610
35% Balbezit 65%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.6 gemiddelde waardering 52.1
poor Schieten very good
good Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Haukilahti speelt de bal door. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamou bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría onderschept slim de pass. Echeverría schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Celeban met een sublieme pass. Buratti kopt de bal weg. Adamou rent richting de bal. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kámán rent richting de bal. Kámán geeft een hoge lob. Şanalır rent richting de bal. Şanalır draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Cofeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukilahti verovert de bal door een tackle van achteren. Haukilahti geeft een lange en hoge pass. Şanalır maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

14e minuut.
Cofeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukilahti onderschept slim de pass. Haukilahti geeft een hoge lob. Şanalır rent richting de bal. Şanalır schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Schetti kopt de bal weg. Ntavatzis rent richting de bal. Ntavatzis geeft een hoge lob. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría schiet op doel. Celeban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Daar is Echeverría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascini rent richting de bal. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Haukilahti geeft de bal voor. Echeverría heeft problemen om de bal te vangen. Calzavacca rent richting de bal. Echeverría onderschept slim de pass. Echeverría draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Adamou bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría onderschept slim de pass. Echeverría draait met de bal, schiet en ... Celeban probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Haukilahti met een snelle inworp. Ntavatzis rent richting de bal. Ntavatzis geeft een hoge lob. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - ARMATA AZZURRA 0:1

44e minuut.
Buratti passt de bal met de wreef. Ntavatzis rent richting de bal. Ntavatzis passt de bal met de wreef. Şanalır rent richting de bal. Şanalır schiet op doel. Celeban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Echeverría rent richting de bal. Echeverría haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliumana Fenikso 73%, ARMATA AZZURRA 27%.
Aliumana Fenikso - ARMATA AZZURRA 0:1

61e minuut.
Mascini is nu in balbezit. Kámán is nu in balbezit. Kámán geeft een lange en hoge pass. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Dermul passt de bal zonder na te denken. Şanalır heeft problemen om de bal te vangen. Şanalır geeft een lange en hoge pass. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doglia probeert de bal met de borst te controleren. Şanalır rent richting de bal. Şanalır haalt uit met een fantastische trap. Celeban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Doglia verovert de bal door een tackle van achteren. Ntavatzis rent richting de bal. Doglia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doglia krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ntavatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır is nu in balbezit. Ntavatzis rent richting de bal. Haukilahti rent richting de bal. Haukilahti draait met de bal, schiet en ... Celeban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - ARMATA AZZURRA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliumana Fenikso 56%, ARMATA AZZURRA 44%.
Aliumana Fenikso - ARMATA AZZURRA 0:2