Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas LT Quartu Sant`Elena
Sweemp Tactiek FP4NOINCROCIA2
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 39
solid Schieten good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoni rent richting de bal. Vigoni geeft een hoge lob. Trobbiani is nu in balbezit. Trobbiani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Barcelos passt de bal met de wreef. Biagini is nu in balbezit. Biagini passt de bal zonder na te denken. Daar is Bramerini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramerini schiet op doel. Polo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Prates verovert de bal door een tackle van achteren. Prates speelt de bal door. Pozzaglia probeert naar een medespeler te passen. Burtchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtchen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Garbossa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prates rent richting de bal. Prates probeert naar een medespeler te passen. Agote bereikt de bal nog maar net als eerste. Agote draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Trobbiani kopt de bal weg. Burtchen heeft problemen om de bal te vangen. Ballarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtchen onderschept slim de pass. Burtchen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Quartu Sant`Elena 1:0

24e minuut.
Agote rent richting de bal. Scandellari verovert de bal door een tackle van achteren. Scandellari speelt de bal door. Biagini is nu in balbezit. Biagini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cabero geeft een lange en hoge pass. Burtchen heeft problemen om de bal te vangen. Burtchen passt de bal met de wreef. Trobbiani is nu in balbezit. Trobbiani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Burtchen is nu in balbezit. Scandellari verovert de bal door een tackle van achteren. Scandellari geeft een hoge lob. Comparini is nu in balbezit. Comparini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas LT 54%, Quartu Sant`Elena 46%.
Pumas LT - Quartu Sant`Elena 1:0

46e minuut.
Biagini speelt de bal door. Daar is Bramerini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agote begaat een overtreding. Agote krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Burtchen probeert de bal aan de voet te houden. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu met een sublieme pass. Biagini rent richting de bal. Biagini haalt uit met een fantastische trap. Polo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumas LT - Quartu Sant`Elena 1:1

53e minuut.
Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Bramerini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Comparini de bal. Comparini passt de bal in één keer door. Boiangiu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabero onderschept slim de pass. Cabero met een sublieme pass. Burtchen rent richting de bal. Burtchen schiet op doel. Esposti bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Barcelos met een snelle inworp. Daar is Boiangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiangiu geeft een hoge lob. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Polo bokst de bal weg.

73e minuut.
Prates probeert naar een medespeler te passen. Burtchen is nu in balbezit. Scandellari rent richting de bal. Burtchen onderschept slim de pass. Burtchen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Trobbiani passt de bal in één keer door. Spostato met een sublieme pass. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini haalt uit met een fantastische trap. Vigoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Comparini kopt de bal weg. Barcelos is nu in balbezit. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini geeft een hoge lob. Biagini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas LT 58%, Quartu Sant`Elena 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pumas LT - Quartu Sant`Elena 1:1