Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manbassa Utah
Nuovo 4 3 3 Tactiek 555-4312
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 48.5
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen goed
redelijk Verdedigen matig


11e minuut.
Vignole passt de bal in één keer door. Pavelescu is nu in balbezit. De Geytere geeft een lange en hoge pass. Mina Mina is nu in balbezit. Mina Mina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mina Mina rent richting de bal. Mina Mina geeft de bal voor. Trombas probeert de bal aan de voet te houden. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pajello speelt de bal door. Daar is Dall`Osto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 1:0

24e minuut.
Trombas geeft een lange en hoge pass. Conti Gherardi kopt de bal weg. Dall`Osto heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beuckert trapt de bal weg van het doel. Santiago kopt de bal weg. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa schiet op doel. Goto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manbassa - Utah 1:1

26e minuut.
Mutinelli rent richting de bal. Trombas is nu in balbezit. Voyeux maakt een afschuwelijke overtreding. Voyeux is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Trombas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Trombas kan niet meer verder spelen. Sulicki komt het veld opgelopen. Conti Gherardi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Geytere probeert naar een medespeler te passen. Mina Mina heeft problemen om de bal te vangen. Mina Mina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dall`Osto met de inworp. De Geytere is nu in balbezit. De Geytere geeft een lange en hoge pass. Mina Mina rent richting de bal. Mina Mina haalt uit met een fantastische trap. Goto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Póta is nu in balbezit. Póta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Almanno is nu in balbezit. Riverón onderschept slim de pass. Riverón probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 2:1

35e minuut.
Goto met een sublieme pass. Almanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutinelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mutinelli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Vignole kopt de bal weg. Sulicki is nu in balbezit. Sulicki passt de bal zonder na te denken. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Irarrázabal met een sublieme pass. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Riverón speelt de bal door. Pavelescu rent richting de bal. Pajello geeft de bal voor. Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Beuckert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Beuckert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 3:1

45e minuut.
Sulicki kopt de bal weg. Almanno geeft een lange en hoge pass. Tavazzi rent richting de bal. Mina Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Mina Mina haalt uit met een fantastische trap. Goto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Póta rent richting de bal. Póta schiet op doel. Goto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manbassa 48%, Utah 52%.
Manbassa - Utah 3:2

46e minuut.
Sulicki is nu in balbezit. Sulicki probeert naar een medespeler te passen. Irarrázabal is nu in balbezit. Irarrázabal probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 4:2

48e minuut.
Qafarzadə komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Riverón passt de bal zonder na te denken. Conti Gherardi heeft problemen om de bal te vangen. Mattos rent richting de bal. Sulicki onderschept slim de pass. Sulicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Póta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vignole. Póta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mattos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə schiet op doel. Goto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 4:3

54e minuut.
Pesaresi rent richting de bal. Qafarzadə onderschept slim de pass. Qafarzadə speelt de bal door. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manbassa - Utah 4:4

58e minuut.
Irarrázabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavelescu controleert de bal met de borst. Pavelescu passt de bal met de wreef. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Beuckert bokst de bal weg.

60e minuut.
Vignole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos begaat een overtreding. Mattos krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Beuckert met een harde bal richting middenveld. Pesaresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesaresi geeft een lange en hoge pass. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Goto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 4:5

64e minuut.
Pesaresi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santiago met een snelle inworp. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap. Goto bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santiago neemt de hoekschop. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 4:6

68e minuut.
De Geytere is nu in balbezit. De Geytere met een sublieme pass. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə schiet op doel. Goto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 4:7

68e minuut.
Riverón geeft de bal voor. Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Rivo is nu in balbezit. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap. Goto bokst de bal weg.

70e minuut.
Póta rent richting de bal. Póta passt de bal zonder na te denken. Preoteasa rent richting de bal. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... Goto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 4:8

71e minuut.
Mattos geeft de bal voor. Daar is Vignole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Póta is nu in balbezit. Póta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 4:9

75e minuut.
Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 5:9

81e minuut.
De Geytere geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə passt de bal met de wreef. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 5:10

85e minuut.
Dall`Osto verovert de bal door een tackle van achteren. Irarrázabal onderschept slim de pass. Irarrázabal speelt de bal door. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... Goto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vignole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Póta is nu in balbezit. Póta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Beuckert probeert naar een medespeler te passen. Irarrázabal kopt de bal weg. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Beuckert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Irarrázabal rent richting de bal. Riverón rent richting de bal. Riverón geeft een hoge lob. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Utah 6:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manbassa 47%, Utah 53%.
Manbassa - Utah 6:10