Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas LT ARMATA AZZURRA
Sweemp Tactiek Ammuinissima610
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 52.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Echeverría draait met de bal, schiet en ... Zaramella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabero onderschept slim de pass. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Şanalır speelt de bal door. Kámán is nu in balbezit. Kámán geeft de bal voor. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Haukilahti probeert naar een medespeler te passen. Ntavatzis speelt de bal door. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır draait met de bal, schiet en ... Polo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

21e minuut.
Kámán is nu in balbezit. Kámán met een sublieme pass. Ntavatzis probeert naar een medespeler te passen. Şanalır rent richting de bal. Şanalır schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ntavatzis passt de bal zonder na te denken. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır passt de bal in één keer door. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ntavatzis met de inworp. Haukilahti is nu in balbezit. Haukilahti passt de bal zonder na te denken. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría haalt uit met een fantastische trap. Polo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cambieri de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ntavatzis zal de hoekschop nemen. Echeverría maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Haukilahti passt de bal in één keer door. Ntavatzis is nu in balbezit. Trobbiani begaat een overtreding. Ntavatzis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ntavatzis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas LT 71%, ARMATA AZZURRA 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pumas LT - ARMATA AZZURRA 0:0

47e minuut.
Ntavatzis rent richting de bal. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukilahti speelt de bal door. Echeverría rent richting de bal. Echeverría schiet op doel. Polo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Vigoni heeft problemen om de bal te vangen. Zaramella onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kámán zal de hoekschop nemen. Şanalır springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - ARMATA AZZURRA 0:1

51e minuut.
Priente met een sublieme pass. Trobbiani is nu in balbezit. Trobbiani passt de bal met de wreef. Burtchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtchen draait met de bal, schiet en ... Pacifico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Cabero probeert naar een medespeler te passen. Haukilahti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Echeverría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverría draait met de bal, schiet en ... Polo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - ARMATA AZZURRA 0:2

54e minuut.
Vigoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kámán met een snelle inworp. Haukilahti geeft een hoge lob. Şanalır springt en kopt de bal. Polo bokst de bal weg.

57e minuut.
Daar is Pozzaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır passt de bal met de wreef. Echeverría rent richting de bal. Echeverría draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vigoni probeert de bal aan de voet te houden. Cabero rent richting de bal. Haukilahti verovert de bal door een tackle van achteren. Şanalır rent richting de bal. Şanalır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - ARMATA AZZURRA 0:3

66e minuut.
Kámán rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kámán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haukilahti is nu in balbezit. Haukilahti geeft een lange en hoge pass. Polo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Zaramella met een sublieme pass. Vigoni probeert de bal aan de voet te houden. Echeverría rent richting de bal. Echeverría draait met de bal, schiet en ... Polo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Priente speelt de bal door. Cabero is nu in balbezit. Ntavatzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ntavatzis krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Klungelig pakt Priente de bal. Ntavatzis is nu in balbezit. Ntavatzis geeft de bal voor. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ntavatzis speelt de bal door. Haukilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukilahti passt de bal zonder na te denken. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría schiet op doel. Polo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas LT 72%, ARMATA AZZURRA 28%.
Pumas LT - ARMATA AZZURRA 0:3