Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manbassa Barzot Team
Nuovo 4 3 3 Tactiek calend
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 38.8
formidable Schieten good
excellent Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Guarnotta onderschept slim de pass. Guarnotta speelt de bal door. Sulicki probeert naar een medespeler te passen. Ostoja controleert de bal met de borst. Ostoja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Böhm de bal. Scatigna rent richting de bal. Böhm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Böhm krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Arnosti rent richting de bal. Sulicki onderschept slim de pass. Sulicki met een sublieme pass. Daar is Böhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Sighinolfi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agius de bal. Cammarata is nu in balbezit. Cammarata draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Barzot Team 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Böhm de bal. Sulicki is nu in balbezit. Riverón speelt de bal door. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Böhm kopt de bal weg. Klungelig pakt Sighinolfi de bal. Ostoja rent richting de bal. Ostoja schiet op doel. Sudati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manbassa - Barzot Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manbassa 31%, Barzot Team 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manbassa - Barzot Team 1:1

46e minuut.
Riverón heeft problemen om de bal te vangen. Trombas is nu in balbezit. Trombas passt de bal in één keer door. Cammarata is nu in balbezit. Cammarata draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo bokst de bal weg.

50e minuut.
De Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki rent richting de bal. Sulicki passt de bal met de wreef. Böhm rent richting de bal. Böhm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Sulicki rent richting de bal. Sulicki geeft de bal voor. Guarnotta kopt de bal weg. Trombas geeft de bal voor. Ostoja springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Barzot Team 2:1

56e minuut.
De Miniccio geeft een hoge lob. Guarnotta is nu in balbezit. Guarnotta passt de bal met de wreef. Ostoja rent richting de bal. Ostoja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Chilò bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombas verovert de bal door een tackle van achteren. Trombas geeft een hoge lob. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm haalt uit met een fantastische trap. Sudati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Irarrázabal rent richting de bal. Irarrázabal geeft een hoge lob. Böhm is nu in balbezit. Böhm haalt uit met een fantastische trap. Sudati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Barzot Team 3:1

74e minuut.
Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki geeft de bal voor. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Barzot Team 4:1

77e minuut.
Sulicki rent richting de bal. Sulicki geeft een hoge lob. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja schiet op doel. Sudati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Barzot Team 5:1

84e minuut.
Sighinolfi geeft een hoge lob. Vignole kopt de bal weg. Trombas probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Agius verovert de bal door een tackle van achteren. Trombas is nu in balbezit. Trombas passt de bal zonder na te denken. Ostoja is nu in balbezit. Ostoja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manbassa 28%, Barzot Team 72%.
Manbassa - Barzot Team 5:1