Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-18 00:30
  • Competitiewedstrijd: Monagas Cup
  • Stadion: Aqua Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8441
Agues FC Hmeidan FC
DEF Tactiek prueba
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 33.3
very good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Laya speelt de bal door. Bruzual is nu in balbezit. Túñez onderschept slim de pass. Laya onderschept slim de pass. Laya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bruzual kopt de bal weg. Matos rent richting de bal. Matos probeert naar een medespeler te passen. Túñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Túñez met een snelle inworp. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Daar is Emanuelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emanuelsson speelt de bal door. Puleo is nu in balbezit. Carrasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasquel draait met de bal, schiet en ... Krabbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
D`Urso rent richting de bal. Carrasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi rent richting de bal. Carrasquel onderschept slim de pass. Carrasquel haalt uit met een fantastische trap. Krabbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar geeft een hoge lob. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel. Krabbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Hmeidan FC 1:0

41e minuut.
Carrasquel onderschept slim de pass. Carrasquel met een sublieme pass. Matos rent richting de bal. Matos geeft een lange en hoge pass. Carrasquel met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
D`Urso schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Vizquel met een harde bal richting middenveld. D`Urso bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Urso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agues FC - Hmeidan FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 56%, Hmeidan FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agues FC - Hmeidan FC 1:1

48e minuut.
D`Urso probeert naar een medespeler te passen. Emanuelsson is nu in balbezit. Emanuelsson passt de bal met de wreef. Túñez rent richting de bal. Túñez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Matos rent richting de bal. Matos passt de bal zonder na te denken. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Puleo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Emanuelsson speelt de bal door. Quiñones met een sublieme pass. Carrasquel is nu in balbezit. Carrasquel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Hmeidan FC 2:1

81e minuut.
D`Urso draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Soublette trapt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. Krabbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Laya onderschept slim de pass. Laya probeert naar een medespeler te passen. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez verovert de bal door een tackle van achteren. Túñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 48%, Hmeidan FC 52%.
Agues FC - Hmeidan FC 2:1