Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rovattila Liverpolli
meno aggressivi Tactiek Roberto De Zerbi
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 39.9
adequate Schieten adequate
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


10e minuut.
Inworp. Serden met een snelle inworp. Dominikowski speelt de bal door. Pignone del Carretto is nu in balbezit. Pignone del Carretto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kempa geeft de bal voor. Prataria kopt de bal weg. Triana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Nerli bokst de bal weg.

41e minuut.
Serden rent richting de bal. Serden passt de bal in één keer door. Piva de Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva de Toledo geeft een hoge lob. Bellaveglia krijgt zijn hoofd ertegen. Nerli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Goretskiy kopt de bal weg. Hidijatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva de Toledo onderschept slim de pass. Piva de Toledo geeft de bal voor. Klungelig pakt Olenikov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Liverpolli 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 33%, Liverpolli 67%.
rovattila - Liverpolli 1:0

46e minuut.
Triana rent richting de bal. Triana speelt de bal door. Goretskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto is nu in balbezit. Pignone del Carretto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Goretskiy met de inworp. Piva de Toledo geeft een hoge lob. Pignone del Carretto is nu in balbezit. Pignone del Carretto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Goretskiy met een snelle inworp. Hidijatullin geeft een hoge lob. Serden bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashko verovert de bal door een tackle van achteren. Ivashko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Piva de Toledo rent richting de bal. Piva de Toledo passt de bal zonder na te denken. Bellaveglia is nu in balbezit. Bellaveglia haalt uit met een fantastische trap. Nerli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Liverpolli 2:0

83e minuut.
Pignone del Carretto maakt een snoekduik en kopt de bal. Olenikov geeft de bal voor. Piva de Toledo kopt de bal weg. Bellaveglia rent richting de bal. Bellaveglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Serden probeert de bal aan de voet te houden. Forestier rent richting de bal. Forestier geeft een hoge lob. Piva de Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva de Toledo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 29%, Liverpolli 71%.
rovattila - Liverpolli 2:0