Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-27 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Ciappalina Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1570
FC Ciappalina www.zion11.com
prima Tactiek yedidot2
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
35 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 34.9
goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Storch heeft problemen om de bal te vangen. Storch geeft een hoge lob. Flaminio kopt de bal weg. Floratos heeft problemen om de bal te vangen. Floratos haalt uit met een fantastische trap. Niziołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Flaminio rent richting de bal. Flaminio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Niziołek trapt de bal weg van het doel. Remacle kopt de bal weg. Damminger is nu in balbezit. Floratos rent richting de bal. Floratos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Damminger is nu in balbezit. Damminger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Trebaldi rent richting de bal. Barak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak passt de bal in één keer door. Daar is Flaminio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaminio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klungelig pakt Floratos de bal. Niziołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Flaminio rent richting de bal. Klungelig pakt Floratos de bal. Flaminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaminio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - www.zion11.com 1:0

13e minuut.
Damminger rent richting de bal. Floratos rent richting de bal. Damminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Damminger haalt uit met een fantastische trap. Niziołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - www.zion11.com 2:0

15e minuut.
Efhraym probeert de bal aan de voet te houden. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi probeert naar een medespeler te passen. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flaminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaminio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Firea met de inworp. Flaminio probeert naar een medespeler te passen. Damminger is nu in balbezit. Damminger schiet op doel. Niziołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Storch met een sublieme pass. Nusspickel rent richting de bal. Nusspickel passt de bal zonder na te denken. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Damminger is nu in balbezit. Damminger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nusspickel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damminger is nu in balbezit. Damminger passt de bal zonder na te denken. Flaminio is nu in balbezit. Flaminio draait met de bal, schiet en ... Niziołek bokst de bal weg. Floratos is nu in balbezit. Floratos schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Niziołek trapt de bal weg. Kakun is nu in balbezit. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Barak bereikt de bal nog maar net als eerste. Damminger onderschept slim de pass. Floratos rent richting de bal. Floratos schiet op doel. Niziołek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Flaminio rent richting de bal. Flaminio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - www.zion11.com 3:0

33e minuut.
Floratos onderschept slim de pass. Floratos speelt de bal door. Barak speelt de bal door. Kakun is nu in balbezit. Kakun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bucchero met een harde bal richting middenveld. Flaminio met een sublieme pass. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos schiet op doel. Niziołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Barak rent richting de bal. Flaminio onderschept slim de pass. Flaminio speelt de bal door. Floratos heeft problemen om de bal te vangen. Floratos draait met de bal, schiet en ... Niziołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flaminio is nu in balbezit. Flaminio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Floratos rent richting de bal. Floratos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - www.zion11.com 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciappalina 33%, www.zion11.com 67%.
FC Ciappalina - www.zion11.com 4:0

46e minuut.
Nusspickel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loser komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Barak probeert naar een medespeler te passen. Flaminio met een sublieme pass. Barak bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos verovert de bal door een tackle van achteren. Floratos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Reitermaier met een sublieme pass. Damminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Damminger speelt de bal door. Floratos rent richting de bal. Floratos draait met de bal, schiet en ... Niziołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Remacle rent richting de bal. Flaminio speelt de bal door. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos schiet op doel. Niziołek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi passt de bal zonder na te denken. Floratos is nu in balbezit. Damminger rent richting de bal. Damminger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi speelt de bal door. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos draait met de bal, schiet en ... Niziołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Damminger is nu in balbezit. Damminger probeert naar een medespeler te passen. Floratos rent richting de bal. Floratos draait met de bal, schiet en ... Niziołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - www.zion11.com 5:0

63e minuut.
Loser rent richting de bal. Loser passt de bal met de wreef. Ben Yousef met een sublieme pass. Kakun rent richting de bal. Kakun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Flaminio verovert de bal door een tackle van achteren. Flaminio met een sublieme pass. Floratos rent richting de bal. Floratos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - www.zion11.com 6:0

68e minuut.
Storch bereikt de bal nog maar net als eerste. Storch passt de bal zonder na te denken. Kakun is nu in balbezit. Daar is Kakun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Remacle passt de bal met de wreef. Flaminio probeert naar een medespeler te passen. Damminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos rent richting de bal. Floratos draait met de bal, schiet en ... Niziołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Damminger rent richting de bal. Damminger met een sublieme pass. Floratos rent richting de bal. Floratos schiet op doel. Niziołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Barak is nu in balbezit. Flaminio onderschept slim de pass. Flaminio met een sublieme pass. Damminger is nu in balbezit. Damminger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - www.zion11.com 7:0

82e minuut.
Remacle met een sublieme pass. Damminger rent richting de bal. Floratos is nu in balbezit. Floratos schiet op doel. Niziołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - www.zion11.com 8:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Ron de bal onder controle te krijgen. Loser bereikt de bal nog maar net als eerste. Laben begaat een overtreding. Laben krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Firea kopt de bal weg. Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi passt de bal zonder na te denken. Damminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Loser zal de hoekschop nemen. Flaminio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - www.zion11.com 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciappalina 29%, www.zion11.com 71%.
FC Ciappalina - www.zion11.com 9:0