Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: 4 liga Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
4 liga ____Ruch ChoRzów
korczu_wroc Tactiek 352 - a
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 30.5
solid Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Romanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanenko passt de bal in één keer door. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Jaberg met de inworp. Roels is nu in balbezit. Roels passt de bal in één keer door. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin draait met de bal, schiet en ... Majer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Saunders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - ____Ruch ChoRzów 1:0

15e minuut.
Cosmin is nu in balbezit. Cosmin speelt de bal door. Susanto rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jaberg rent richting de bal. Jaberg passt de bal met de wreef. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ... Majer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cosmin heeft problemen om de bal te vangen. Cosmin schiet op doel. Majer bokst de bal weg.

31e minuut.
Romanenko rent richting de bal. Pobóg verovert de bal door een tackle van achteren. Pobóg geeft een lange en hoge pass. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gatzemaier met een sublieme pass. Romanenko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pobóg. Pobóg krijgt een gele kaart. Romanenko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Cosmin is nu in balbezit. Cosmin passt de bal zonder na te denken. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - ____Ruch ChoRzów 2:0

35e minuut.
Delfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfino geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fillmore de bal onder controle te krijgen. Romanenko is nu in balbezit. Romanenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jaberg rent richting de bal. Gatzemaier verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzemaier passt de bal zonder na te denken. Romanenko rent richting de bal. Romanenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - ____Ruch ChoRzów 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 47%, ____Ruch ChoRzów 53%.
4 liga - ____Ruch ChoRzów 2:1

52e minuut.
Malzoni kopt de bal weg. Boniecki geeft de bal voor. Salazar kopt de bal weg. Cosmin rent richting de bal. Cosmin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Pobóg heeft problemen om de bal te vangen. Pobóg passt de bal met de wreef. Cosmin rent richting de bal. Cosmin haalt uit met een fantastische trap. Majer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Saunders geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doodo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin haalt uit met een fantastische trap. Majer bokst de bal weg. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Fillmore met een sublieme pass. Romanenko rent richting de bal. Met opzet legt Pobóg zijn tegenspeler op de grond. Pobóg krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Boniecki geeft de bal voor. Doodo is nu in balbezit. Met opzet legt Saunders zijn tegenspeler op de grond. Saunders krijgt een gele kaart. Molineros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czerkas komt het veld opgelopen. Doodo met een snel genomen vrije trap. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Susanto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salazar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cosmin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 46%, ____Ruch ChoRzów 54%.
4 liga - ____Ruch ChoRzów 2:1