Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-27 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: P.monostor Fc Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2678
P.monostor Fc C.S.K.A PISA
Alap Tactiek 433vvv
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 59.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Nordman speelt de bal door. Klungelig pakt Barrena de bal. Barrena geeft de bal voor. Klungelig pakt Nordman de bal. Nordman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bodson speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Šácha de bal onder controle te krijgen. Ellis rent richting de bal. Nordman is nu in balbezit. Nordman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis met een sublieme pass. Barrena rent richting de bal. Barrena schiet op doel. Bodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
El Shehhi rent richting de bal. Nordman onderschept slim de pass. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šácha de bal onder controle te krijgen. Bodson bokst de bal weg.

24e minuut.
Benítez speelt de bal door. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf passt de bal in één keer door. Nordman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stumpf speelt de bal door. Nordman is nu in balbezit. Nordman probeert naar een medespeler te passen. Serra rent richting de bal. Serra draait met de bal, schiet en ... Bodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šácha kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
P.monostor Fc - C.S.K.A PISA 0:1

26e minuut.
Nordman is nu in balbezit. Klungelig pakt Nordman de bal. Nordman geeft een hoge lob. Barrena is nu in balbezit. Barrena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barrena geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serra springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Foszmańczyk rent richting de bal. Nordman onderschept slim de pass. Nordman geeft een lange en hoge pass. Serra springt en kopt de bal. Bodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.monostor Fc - C.S.K.A PISA 0:2

32e minuut.
Foszmańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wodarz onderschept slim de pass. Wodarz met een sublieme pass. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wodarz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ellis de bal. Ellis speelt de bal door. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.monostor Fc 77%, C.S.K.A PISA 23%.
P.monostor Fc - C.S.K.A PISA 0:2

46e minuut.
Sistola komt het veld opgelopen. Trochowski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wodarz probeert naar een medespeler te passen. Nordman is nu in balbezit. Nordman met een sublieme pass. Serra is nu in balbezit. Serra haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Nordman bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Foszmańczyk geeft de bal voor. Serra heeft problemen om de bal te vangen. Serra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nordman met een sublieme pass. Barrena rent richting de bal. Barrena passt de bal in één keer door. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Barrena onderschept slim de pass. Degan verovert de bal door een tackle van achteren. Stumpf speelt de bal door. Nordman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Barrena draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Benítez de bal onder controle te krijgen. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.monostor Fc - C.S.K.A PISA 0:3

75e minuut.
Foszmańczyk met een sublieme pass. Epullanca is nu in balbezit. Wodarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wodarz krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Trochowski niet meer kan verder spelen. Claudino komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Serra geeft een lange en hoge pass. Nordman kopt de bal weg. Barrena rent richting de bal. Barrena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.monostor Fc - C.S.K.A PISA 0:4

87e minuut.
Wodarz probeert naar een medespeler te passen. Stumpf rent richting de bal. Stumpf passt de bal zonder na te denken. Nordman is nu in balbezit. Nordman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.monostor Fc 71%, C.S.K.A PISA 29%.
P.monostor Fc - C.S.K.A PISA 0:4