Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-27 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Sparrow's Nest
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6290
Green Town AFC kowal203
G-2-2-2 GT V1 Tactiek The bEsT
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
35.6 gemiddelde waardering 43.2
adequate Schieten good
average Passen good
average Verdedigen adequate


12e minuut.
Baccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski onderschept slim de pass. Benkowski passt de bal zonder na te denken. Hubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Karwan is nu in balbezit. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski begaat een overtreding. Benkowski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Benkowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abel met een snelle inworp. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Abel speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Farrell de bal onder controle te krijgen. Hubek is nu in balbezit. Hubek haalt uit met een fantastische trap. King werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - kowal203 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 64%, kowal203 36%.
Green Town AFC - kowal203 1:0

69e minuut.
Baccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra verovert de bal door een tackle van achteren. Dutra passt de bal met de wreef. Hubek is nu in balbezit. Hubek haalt uit met een fantastische trap. King bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - kowal203 2:0

73e minuut.
Thomas passt de bal zonder na te denken. Baccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dutra krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal geeft de bal voor. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Kitowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - kowal203 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 73%, kowal203 27%.
Green Town AFC - kowal203 2:1