Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-03 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Capitano Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4507
FC Capitano FC Nüguns
Prässi2 Tactiek Att2
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
26.2 gemiddelde waardering 40.2
average Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Hautakorpi de bal. Hollanti rent richting de bal. Stålros onderschept slim de pass. Stålros schiet op doel. Mahonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Nüguns 0:1

17e minuut.
Sönmezateş is nu in balbezit. Niinilammi rent richting de bal. Niinilammi probeert naar een medespeler te passen. Hautakorpi rent richting de bal. Hautakorpi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pajuoja heeft problemen om de bal te vangen. Hurula verovert de bal door een tackle van achteren. Hurula schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Capitano - FC Nüguns 1:1

19e minuut.
Lehtimäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laukas is nu in balbezit. Laukas passt de bal met de wreef. Hurula is nu in balbezit. Hurula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Farison is nu in balbezit. Mänty is nu in balbezit. Mänty probeert naar een medespeler te passen. Stålros rent richting de bal. Stålros schiet op doel. Mahonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Farison bereikt de bal nog maar net als eerste. Farison draait met de bal, schiet en ... Mahonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Nüguns 1:2

23e minuut.
Nyc heeft problemen om de bal te vangen. Nyc speelt de bal door. Stålros bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålros schiet op doel. De bal raakt de paal. Mahonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stålros bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Nüguns 1:3

36e minuut.
Saariluoto met een snelle inworp. Sönmezateş speelt de bal door. Stålros rent richting de bal. Stålros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Nüguns 1:4

40e minuut.
Mänty bereikt de bal nog maar net als eerste. Farison probeert naar een medespeler te passen. Stålros rent richting de bal. Stålros draait met de bal, schiet en ... Mahonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Nüguns 1:5

44e minuut.
Nyc onderschept slim de pass. Nyc met een sublieme pass. Stålros bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc rent richting de bal. Nyc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 61%, FC Nüguns 39%.
FC Capitano - FC Nüguns 1:5

46e minuut.
Laukas rent richting de bal. Sönmezateş onderschept slim de pass. Sönmezateş geeft een lange en hoge pass. Nyc heeft problemen om de bal te vangen. Nyc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Nüguns 1:6

51e minuut.
Tuomenvirta kopt de bal weg. Nyc probeert de bal aan de voet te houden. Stålros rent richting de bal. Stålros schiet op doel. Mahonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Nüguns 1:7

54e minuut.
Vainiopää geeft een hoge lob. Stålros kopt de bal weg. Nyc rent richting de bal. Nyc haalt uit met een fantastische trap. Mahonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Nüguns 1:8

57e minuut.
Hollanti rent richting de bal. Hollanti geeft de bal voor. Farison heeft problemen om de bal te vangen. Farison haalt uit met een fantastische trap. Mahonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Nüguns 1:9

68e minuut.
Carciofali maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stålros rent richting de bal. Nyc is nu in balbezit. Nyc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Carciofali passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mänty de bal. Stålros rent richting de bal. Stålros schiet op doel. Mahonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Nüguns 1:10

86e minuut.
Sönmezateş rent richting de bal. Sönmezateş passt de bal in één keer door. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc haalt uit met een fantastische trap. Mahonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Nüguns 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 69%, FC Nüguns 31%.
FC Capitano - FC Nüguns 1:11