Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-03 16:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: touchandgoal Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4005
Х3 FC Zakopane
442 Tactiek Winter
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 35.2
adequate Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


16e minuut.
Pulkrabí geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anousakis met de inworp. Medynský bereikt de bal nog maar net als eerste. Illovszky geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Illovszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Cioropina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grobbinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - FC Zakopane 0:1

35e minuut.
Białgoń geeft een lange en hoge pass. Inworp. Anousakis met de inworp. Medynský geeft een hoge lob. Illovszky is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Illovszky schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 61%, FC Zakopane 39%.
Х3 - FC Zakopane 0:1

51e minuut.
Loreto met een sublieme pass. Klungelig pakt Bartkowski de bal. Gomoliński begaat een overtreding. Bartkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grobbinger met een snel genomen vrije trap. Gościnika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Koníčkář geeft een hoge lob. Yusifoğlu geeft een hoge lob. Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Anousakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anousakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Illovszky rent richting de bal. Illovszky haalt uit met een fantastische trap. Grobbinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - FC Zakopane 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 62%, FC Zakopane 38%.
Х3 - FC Zakopane 0:2
Х3