Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-03 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ROSSONERI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4405
ROSSONERI Kompania Chemiczna
WKES Tactiek Ostatni Grosz
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 44.4
goed Schieten solide
formidabel Passen matig
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Grillo passt de bal in één keer door. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu passt de bal in één keer door. Turk is nu in balbezit. Turk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Grillo is nu in balbezit. Grillo speelt de bal door. Turk rent richting de bal. Turk schiet op doel. Płocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - Kompania Chemiczna 1:0

14e minuut.
Catinca onderschept slim de pass. Catinca probeert naar een medespeler te passen. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu geeft de bal voor. Turk rent richting de bal. Płocki bokst de bal weg.

24e minuut.
Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña geeft de bal voor. Buhănescu kopt de bal weg. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap. Płocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Grillo met de inworp. Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor passt de bal in één keer door. Turk is nu in balbezit. Turk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grigor passt de bal zonder na te denken. Acuña heeft problemen om de bal te vangen. Acuña passt de bal zonder na te denken. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROSSONERI 24%, Kompania Chemiczna 76%.
ROSSONERI - Kompania Chemiczna 1:0

55e minuut.
Laguna kopt de bal weg. Grillo geeft de bal voor. Daar is Rząsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Grigor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Acuña de bal. Acuña speelt de bal door. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Grillo speelt de bal door. Petrozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrozza passt de bal in één keer door. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - Kompania Chemiczna 2:0

60e minuut.
Petrozza passt de bal met de wreef. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu passt de bal zonder na te denken. Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Grigor rent richting de bal. Grigor geeft een hoge lob. Turk is nu in balbezit. Turk haalt uit met een fantastische trap. Płocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - Kompania Chemiczna 3:0

74e minuut.
Preguinho kopt de bal weg. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña passt de bal in één keer door. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Acuña kopt de bal weg. Preguinho geeft een hoge lob. Grillo kopt de bal weg. Turk rent richting de bal. Turk haalt uit met een fantastische trap. Płocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - Kompania Chemiczna 4:0

78e minuut.
Preguinho geeft een lange en hoge pass. Grillo kopt de bal weg. Grigor is nu in balbezit. Grigor geeft de bal voor. Buhănescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Morela geeft een lange en hoge pass. Gabdullin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mikrus neemt vlug de vrije trap. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu geeft de bal voor. Płocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Turk rent richting de bal. Grigor is nu in balbezit. Grigor passt de bal in één keer door. Turk rent richting de bal. Turk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - Kompania Chemiczna 5:0

83e minuut.
Grillo met een sublieme pass. Grigor is nu in balbezit. Grigor passt de bal met de wreef. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Gabdullin speelt de bal door. Kamal heeft problemen om de bal te vangen. Grillo geeft de bal voor. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... Płocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - Kompania Chemiczna 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROSSONERI 16%, Kompania Chemiczna 84%.
ROSSONERI - Kompania Chemiczna 6:0