Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stahl Brandenburg Little Sokker Angels
Terminators Tactiek EvilCycle+#2
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
71.8 gemiddelde waardering 76
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Suutari probeert naar een medespeler te passen. De Los Campos rent richting de bal. De Los Campos geeft een lange en hoge pass. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Sutopo bokst de bal weg.

17e minuut.
Jochem met de inworp. Lauth met een sublieme pass. Jochem geeft een hoge lob. Goławski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Little Sokker Angels 0:1

26e minuut.
Myburg geeft een hoge lob. Suutari is nu in balbezit. Suutari geeft een lange en hoge pass. Fornarelli geeft een lange en hoge pass. Goławski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Croy passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă is nu in balbezit. Butea rent richting de bal. Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Suutari is nu in balbezit. Lauth verovert de bal door een tackle van achteren. Lauth met een sublieme pass. Goławski is nu in balbezit. Goławski draait met de bal, schiet en ... D`Alberto bokst de bal weg.

42e minuut.
Lauth is nu in balbezit. Lauth probeert naar een medespeler te passen. Croy speelt de bal door. Goławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goławski schiet op doel. D`Alberto bokst de bal weg. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... D`Alberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stahl Brandenburg 61%, Little Sokker Angels 39%.
Stahl Brandenburg - Little Sokker Angels 0:1

47e minuut.
Bayerschmidt kopt de bal weg. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Jochem geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă is nu in balbezit. Butea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Năftănăilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Năftănăilă komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De Los Campos heeft problemen om de bal te vangen. Jochem probeert naar een medespeler te passen. Lauth is nu in balbezit. Lauth geeft de bal voor. Năftănăilă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Suutari onderschept slim de pass. Suutari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Croy met de inworp. Jochem geeft een hoge lob. D`Alberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Little Sokker Angels 0:2

70e minuut.
Ruede komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Fornarelli rent richting de bal. Fornarelli met een sublieme pass. Croy met een sublieme pass. Lauth geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Buitenspel voor Kroon. Goede buitenspelval van de verdediging. Ende komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jochem heeft problemen om de bal te vangen. Jochem geeft de bal voor. Lauth is nu in balbezit. Lauth geeft de bal voor. Năftănăilă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Croy is nu in balbezit. Croy passt de bal in één keer door. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Little Sokker Angels 0:3

84e minuut.
Bayerschmidt neemt vlug de vrije trap. Lauth probeert naar een medespeler te passen. Jochem heeft problemen om de bal te vangen. Goławski is nu in balbezit. Goławski schiet op doel. D`Alberto bokst de bal weg. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Little Sokker Angels 0:4

86e minuut.
Daar is Butea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauth onderschept slim de pass. Lauth speelt de bal door. Goławski is nu in balbezit. Goławski draait met de bal, schiet en ... D`Alberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Little Sokker Angels 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stahl Brandenburg 71%, Little Sokker Angels 29%.
Stahl Brandenburg - Little Sokker Angels 0:5