Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
België Moldova
Alcoholic Tactiek like a wings
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
84.2 gemiddelde waardering 75.7
brilliant Schieten excellent
incredible Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


12e minuut.
Van Dijck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dijck met een sublieme pass. Schroyen probeert naar een medespeler te passen. Vrancken rent richting de bal. Vrancken schiet op doel. Vovc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Piţ rent richting de bal. Van de Vyver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lucinschi met een snel genomen vrije trap. Daar is Minne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Moldova 0:1

19e minuut.
Van Dijck speelt de bal door. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh draait met de bal, schiet en ... Vovc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Van de Vyver speelt de bal door. Crasnuhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck onderschept slim de pass. Van Dijck geeft een hoge lob. Vrancken maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
België - Moldova 1:1

30e minuut.
Schroyen geeft een hoge lob. Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck passt de bal in één keer door. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken schiet op doel. Vovc bokst de bal weg.

34e minuut.
Van Dijck is nu in balbezit. Inworp. Van Dijck met de inworp. Schauwaers geeft een lange en hoge pass. Bergh krijgt zijn hoofd ertegen. Vovc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Schauwaers rent richting de bal. Schauwaers geeft een hoge lob. Vrancken kopt de bal weg. Bergh rent richting de bal. Bergh schiet op doel. Vovc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Chirca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirca geeft de bal voor. Inworp. Schroyen met de inworp. Schauwaers geeft een lange en hoge pass. Vovc bokst de bal weg. Bergh springt en kopt de bal. Vovc probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 47%, Moldova 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
België - Moldova 1:1

46e minuut.
Grozman komt het veld opgelopen. Gherghelej komt het veld opgelopen. Bojenco komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Schauwaers passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van Dijck de bal. Van Dijck geeft een hoge lob. Bergh maakt een snoekduik en kopt de bal. Vovc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vervaet passt de bal in één keer door. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers passt de bal zonder na te denken. Vrancken rent richting de bal. Vrancken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Van Dijck geeft een lange en hoge pass. Gherghelej kopt de bal weg. Schauwaers met een sublieme pass. Daar is Schroyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schroyen geeft een hoge lob. Vovc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandebroek komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocquet komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Minne verovert de bal door een tackle van achteren. Minne speelt de bal door. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Vovc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

68e minuut.
Minne onderschept slim de pass. Minne passt de bal zonder na te denken. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Vovc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Moldova 2:1

71e minuut.
Inworp. Becks komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bocquet is nu in balbezit. Bocquet geeft een hoge lob. Vandebroek kopt de bal weg. Becks is nu in balbezit. Becks haalt uit met een fantastische trap. Vovc bokst de bal weg.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunăre komt het veld opgelopen. Bojenco met een snelle inworp. Grozman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Becks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet geeft de bal voor. Becks maakt een snoekduik en kopt de bal. Vovc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
België - Moldova 3:1

86e minuut.
Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet geeft een hoge lob. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel. Vovc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Moldova 4:1

88e minuut.
Schroyen rent richting de bal. Schroyen met een sublieme pass. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Becks maakt een snoekduik en kopt de bal. Vovc bokst de bal weg. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Vovc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Moldova 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 36%, Moldova 64%.
België - Moldova 5:1