Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 18:38
  • Competitiewedstrijd: !
  • Stadion: FK Vilnius Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1495
FK Vilnius Zirka-Nibas
Žirmūnai Tactiek 352_add
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
39.3 gemiddelde waardering 39.3
goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kepenis onderschept slim de pass. Kepenis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bale de bal. Peraza is nu in balbezit. Peraza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov onderschept slim de pass. Naumov geeft een hoge lob. Burdiyan is nu in balbezit. Burdiyan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Líšnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burdiyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Idoraş kopt de bal weg. Musolitin is nu in balbezit. Musolitin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - Zirka-Nibas 0:1

44e minuut.
Buitenspel voor Peraza. Goede buitenspelval van de verdediging. Gorban` neemt vlug de vrije trap. Franov heeft problemen om de bal te vangen. Naumov is nu in balbezit. Naumov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 54%, Zirka-Nibas 46%.
FK Vilnius - Zirka-Nibas 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Franov de bal. Franov geeft de bal voor. Daar is Dinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraza is nu in balbezit. Peraza draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Peraza stond buitenspel. Poroshenko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buitenspel voor Peraza. Goede buitenspelval van de verdediging. Szypowski komt het veld opgelopen. Daar is Franov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumov rent richting de bal. Franov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Franov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Naumov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Naumov kan niet meer verder spelen. Ilyaschuk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Degraeve probeert naar een medespeler te passen. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko speelt de bal door. Ilyaschuk is nu in balbezit. Ilyaschuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Buitenspel voor Peraza. Goede buitenspelval van de verdediging. Edmar komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Dinka geeft de bal voor. Lobanovsky controleert de bal met de borst. Kepenis is nu in balbezit. Peraza is nu in balbezit. Peraza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 44%, Zirka-Nibas 56%.
FK Vilnius - Zirka-Nibas 0:1